Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hsjkhjk

On zgrywa babiarza na FB, olac to czy sie klocic?

Polecane posty

Gość hsjkhjk

Moj facet, choc jest przystojny, nie jest typem lowelasa. Nie ma kolezanek, a jego glownym zainteresowaniem jest pilka nozna. Mieszkamy razem i wiekszosc wolnego czasu tez spedzamy razem. Problem w tym ze on fa fejsie czasem wstawia takie komentarze typu "moje zycie kreci sie wokol pieknych kobiet" albo lajkuje jakies dupy czy cos. Wyglada to jakby sie uganial za babami. Jego prawdziwi znajomi wiedza ze tak nie jest, ale cala reszta pewnie mysli, ze jest ze mna (jest tam oficjalnie ze mna w zwiazku) i podrywa inne, a ja jestem taka glupia ze sie na to godze. Tymczasem prawda jest zupelnie inna. Moze to taka glupota ale ja nie chce byc spostrzegana jak taka idiotka co wybaczy kazda zdrade byle facet by z nia byl!

Gość editts
nie masz innych zmartwien? przeciez to ze sobie zalajkuje jakies zdjecie na fb to nic nie znaczy. wazne, jesli ciebie kocha, jest wobec uczciwy i szczery.

Gość hsjkhjk
Moze jestem przewrazliwiona ale mam swoja dume i mnie takie cos przeszkadza. Poza tym teraz na sezon ma kilka mlodych dziewczyn w pracy, one tez sa u niego na Fb i moga pomyslec ze latwo go poderwac. Wiecie jak malo jest fajnych facetow, taki przystojny i pracowity to lakomy kasek

Gość editts
ale moze powiedz mu wprost, ze cos takiego ci przeszkadza? ze nie chodzi tutaj o zazdrosc, ale czujesz, jakby ci przez to nie okazywal szacunku. powienien chyba to zrozumiec, ze sa granice takiego zachowania.

Gość hsjkhjk
powiedzialam ale on jakos tego nie rozumie, albo udaje ze nie rozumie. Mysli wlasnie ze jestem zazdrosna a mnie jego zachowanie poniekad obraza