Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwolenniczka Tradycji

Jestem zwolenniczką tardycyjnych związków, w których mężczyzna utrzymuje kobietę

Polecane posty

A ona gotuje, sprząta, ogarnia dom i nie miala przed nim żadnych partnerów. Powinna takze wspierać mężczyznę, dbać o siebie, a potem też o dzieci. Całe to równouprawnienie zostawmy puszczalskim :)

Nie wiesz co tracisz. Fajnie jest czasem usiasc sobie z gazeta podczas gdy facet gotuje obiad :D

Mój mąż też gotuje, kiedy ma czas wolny, np. weekend albo urlop :)

Gość kobietrazmakijazem
To ze kobieta powinna byc dziewica do slubu, to jest oczywiste

Gość kfjfja
tylko kretynki trzymja błone do slubu-myslaca kobieta pierdoli kaplanow -

Ja jestem na to za leniwa, wolę zapieprzać w pracy i mieć gdzieś sprzątanie niż ze szmatą w domu zasuwać.

Nie byłam dziewicą do ślubu :D Ale ie mialam inych partnerów oprócz męża. On bardzo to docenia. Kiedyś pracowałam, bylam zmęczona, nie mialam ochoty na seks, ani czasu na gotowanie. Teraz jest super - zajmuje się domem i swoim hobby, które przynosi mi dorywcze dochody.

Podszywie za ten wpis o pedofilu mogę podać cię do sądu.

Gość kfjfja
kazdy kaplan to gówno i skurwiel

Moorland- nie zasuwam ze szmatą, sprzątanie większe robię raz w tygodniu i używam mopa :P Mamy też odkurzacz centralny, bardzo wygodna sprawa. A poza tym jak już pisałam, mam swoją pasję i jej poświęcam 2/3 czasu w domu i poza nim.

Gość czerwona_porzeczka
A ja jestem zwolenniczką niemówienia innym tego, co POWINNI robić lub nie robić. Dziękuję i do widzenia.

Gość ZwoIenniczka Tradycji
moje dzieci żebrają na centralnym zebym miala na kompot tzn heroine :)

Odkurzasz blaty? :P tak poważnie - ja się nie lubię domem zajmować. Wolę już przemalować ścianę i patrzeć jak schnie farba niż nadprogramowo sprzątać. Zanudziłabym się bez pracy. Njun - ano :D

Gość dziendobry
Jak to jest ze kobieta MA WYBOR - moze wybrac albo prace zawodowa albo pracowac w domu, zajmowac sie domem i dziecmi i nikt jej nie bedzie krytykowal, a facet takie wyboru nie ma, nie moze pracowac tylko w domu

Zwolenniczka - ja sobie tego nie wyobrażam, żeby tymi czynnościami zapchać sobie grafik i nie czuć się zdegradowanym do roli mopa. Nie twierdzę, że to jakoś uwłacza, ale sama bym nie wytrzymała. dziendobry - niekoniecznie. Są koguty domowe.

Utrzymuje dom tak, ale nie kobietę. Wtedy to już układ sponsorowany, zwany potocznie prostytucją.

Gość dziendobry
ile jest takich kogutow? jak malo, i jak oni sa traktowani, oceniani?

Moorland, w ogóle nie sprzątasz? Chyba każdy kiedyś musi sprzatać. Moją pasją sa konie. Jeżdżę konno, fotografuję je, zajmuję się nimi. Ok. 4 h dziennie spędzam w stadninie, gdzie mam moją ukochaną klacz, którą kupił mi mąż :) Zajmuję się też tworzeniem materiałów na strony internetowe poświęcone koniom, na tym i na zdjęciach sporadycznie zarabiam. I ciągle twierdzę ze to fajniejsze, niz siedzenie w firmie i przekładanie papierów, użeranie się z kontrahentami.

nie wiem jak u ciebie, ja już różne widziałam układy. Pewnie, ze czasem głupi kolega może się zaśmiać, ale mówimy o dorosłych ludziach czy szczylach z liceum?

Pendzior - a czy prostytutka Ci gotuje, dba o dom i będzie wychowywać Twoje dzieci? Ja się spełniam teraz bez szefa nad glową. Też kiedyś bardzo chciałam być "wyzwolona i samodzielna", ale to nie było wcale takie super.

Zwolenniczka - no i wszystko jasne :P Jak ktoś ma taką pasję to fakt, że nie musi pracować i może dużo czasu poświęcać temu co lubi jest bardzo na rękę. Zwróć tylko uwagę, że mimo wszystko większość ludzi nie ma tak czasochłonnych zajęć.

Zwolenniczka - ostatnio zaczęłam pracę bezpośrednio związaną z tym co lubię (i wykształceniem, wow). Pewnie jakbym miała zajmować się czymś co robiłabym z przymusu też wolałabym skorzystać z tradycji :P