Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem zbulwersowana!!!

Jestem zbulwersowana prezentem od rodziny!

Polecane posty

W miniony weekend miałam swoje wesele. Wszystko udało się wspaniale!! Można powiedzieć, że to był sukces ale sami na niego zapracowaliśmy wszystkiego dopilnowaliśmy. Przez kilka dni wszystko porządkowaliśmy bo trochę pracy po weselu było. Cieszyłam się z kasy jaką dostałam, ale zbulwersował mnie prezent od mojego szwagra. Mianowicie dostałam zestaw talerzy białych które kosztowały grosze!!!! Już nie będę wspominać firmy bo to kompletny brak taktu i wstydu z ich strony!! Dość że zabrali sporo jedzenia do domu podczas wesela to do tego nic kompletnie postarali się jeśli chodzi o prezent. Mam ochotę im to powiedzieć w cztery oczy co sądzę o ich prezencie!

Gość membrana
to powiedz :-) przynajmniej dowiedzą się jaka mają Interesantkę w rodzinie :) a przy okazji zobaczą ze sa Chytruskami pozdrawiam!

Gość teeeetrrrf
0/10 już mi się znudziły te prowo o ślubnych prezenatch , wymyśl co innego

to były talerze papierowe!!!

Gość kslahjjdh
ależ ty denna jesteś...:O

Gość andrzelina drzoli
oh to straszne!!!! jak oni smiali kupic talerze!!! ale sie zbulwersowalam, ide zapalic!!

Po pierwsze wydaliśmy sporo kasy na ślub. To jest nasza rodzina bliska rodzina i każdy powinien postarać się a nie przyjść zjeść i jeszcze zabrać z stołu!! Chyba każdy byłby zły!

Gość padlina997
tobie to gówno w papierku powinni dac doskonale odzwierciedla co masz w srodku.

Gość andrzelina drzoli
jak sie jest debilem robi sie wesele dla 10000 osob zeby zrobic pokazowe a potem przez 5 lat splaca sie i odmawia od ryja haha tylko skonczony palant urzadza wesele nie dla samego uczczenia zawarcia malzenstwa tylko zeby jak najwiecej ludzi przyszlo i nachapac sie prezentow. Skoro chcialas tyle dostac to zamiast wydawac na zarcie dla gosci, ktore teraz im wypominasz to trzeba bylo sobie samemu nakupowac prezentow. Zepsuta kretynko

To że ciebie nie stać to już nie moja sprawa jeśli chodzi o wesele!Tu chodzi o mentalność! o honor jak ktoś przychodzi i za free bawi się mogę mieć pretensję! zwłaszcza że to najbliższa rodzina. Czasem sprawdza się z rodziną dobrze ale na zdjęciu!

Gość olree
Moze kasy nie mieli to kupili talerze' z kazdego prezentu trzeba sie cieszyc

Gość moniczka :P
ugotuj zupe sobie z nich materialisto

Gość Jestem zbulwersowana!!!!!!!
nie ukrywam, że główną motywacją brania ślubu stanowiły prezenty i kasa. To chyba oczywiste - po co inaczej brać ślub? Pogięło was?

Gość mmmm1234
nie wieze nie wieze! ze takie k.... chodza po swiecie. nigdy bym nie przyszla na wesele. jestes chamska i przeliczasz wszystko na kase

ciotka też przyniosła żelazko jako prezent, a powinna dać po prostu kopertę z 1000 złotych. Po choooj mi żelazko? Co ja - żelazka nie mam? Ja pieeerdolę, ale kaszana

Gość współczujemy
twojemu mężowi :)

ten zaczerniony nick to podszyw

Niby czego mi współczujesz? bo akurat jest ze mną 5 lat a że ty jesteś sama to już twój problem. Moje intencje czy wymagania nie są zupełnie związane z weselem i prezentami. Jednak od rodziny należy wymagać.... my np na ich ślubie daliśmy w kopercie 1000 zł ja 500 i mój mąż 500 wtedy narzeczony

dobrze, że przynajmnie reszta gości się spisała i mamy 7 kompletów pościeli i 11 serwisów do kawy...

Gość współczujemy
że ma taką materialistkę za żonę :)

za mało kasy łachudry dali. A mówiłam, żeby nie wpuszczać na wesele jak ktoś nie pokaże przygotowanej koperty z minimum 1000PLN

wcale nie jestem materialistką. Po prostu uważam, że nie ma nic ważniejszego od kasy i drogich luksusowych towarów.

nie zwracajcie uwagi na ten zaczerniony bezczelnie nick. To podszyw - pewnie zapłacił masę kasy za możliwość podszywania się pode mnie