Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem zbulwersowana!!!

Jestem zbulwersowana prezentem od rodziny!

Polecane posty

Gość współczujemy mężowi
widzę, że temat się ostro rozkręcił :) a autorka dalej uparcie twierdzi że nie jest materialistką :D żenua :O

Gość zaczarowany olowek100001
:D uwazaj autorko bo ci zylka peknie z tej bulwersacji :D

Gość wehrjbwe
wiesz chyba nie dojrzalas do slubu...od kiedy sie bierze go z mysla o zwrotach kosztow, ja bralam rok temu wydalismy 44 tys i tylko 19 sie zwrocilo, ale nikomu nic nie wytykam ,ze ktos dal 50 zl czy 100zl , cieszylam sie tym ze byli przy nas w tym dniu i dobrze sie bawili, a i moj szwagier dal z zona 100 zl bo ich na to nie stac aby dac wiecej i mnie to nie boli

ja jestem hipokrytka? Przypominam ci sloneczko, ze to ty liczylas na zwrot kosztow wesele zanim do niego jeszcze doszlo. Swoich gosci ocenialas przez pryzmat grubosci portfela a nie wiezow rodzinnych. Mi sie wesele nie zwrocilo, ale do glowy mi nie przyszlo psioczyc o tym na forum. Widac ta twoja "klasa i kultura" jest mocno naciagana

jak widac masz zalosne zycie skoro musisz wymyslac prowokacje :D

DOBRA, WYPIERDALAJ Z KAFE NIEDORUCHANA FRUSTRATKO, NIECH CI MĄŻ PIERDOLNIE MINTETE NA ODPRĘŻENIE I TYLE! A NIE ŻALISZ SIĘ, ŻE PREZENCIK CI SIĘ KURWA NIE PODOBA! CIESZ SIE DZIWO ŻE WGL. COŚ DOSTAŁAŚ, I TAK Z TYCH TALERZY BĘDZIESZ WPIERDALAĆ!

Gość Jestem z bóluosrana!!!!
bo mi dają jeść w psychiatryku na plastikowych talerzykach, z plastikowymi widelczykami.Jak mam się pociąć plastikowym nożykiem.To wesele powstało w mojej schizoidalnej głowie , czuję się tak samotna.Tylko sanitariusz z nocnej zmiany daje mi namiastkę bliskości, gdy wylizuję mu penisa po same bile

Gość andrzelina drzoli
glupia pipo to trzeba bylo na zaproszeniach napisac, ze albo min 1000zl w kopercie ma byc albo prezent tej watrosci . Zalosna zgnila suka co wypomina rodzinie ze za duzo zjedli i za tani prezent kupili. SAMA ich zaprosilas i powinnas sie cieszyc ze w ogole przyszli, nawet gdyby NIC nie dali, nie chodzilo ci o obecnosc najblizszych tylko o to co przyniosa. Skoro mowisz ze masz tyyyle pieniedzy to co ci tak zal dupe sciska ty suko!! Kup sobie sama a nie wymagaj od innych. Pluje ci na ryj

Gość zakręcone włosy w papiloty
Prezent staram się podpasować pod młodych, jeżeli mam problem, daję gotówkę. Sądzę, że szwagier uważał, że białe talerze to dla was coś luksusowego, że na pewno zadowoli wasze wygórowane oczekiwania. Zatem jak w tym powiedzonku, jak cię widzą tak cię malują. I nie strzelaj focha, tylko trzeba było myśleć, chciałaś ekstra prezenty, mogłaś zrobić listę, choć to też nie wszystkim mogło przypaść do gustu. Poza tym, powiedz, po co było tobie to wesele?