Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem zbulwersowana!!!

Jestem zbulwersowana prezentem od rodziny!

Polecane posty

Gość poszyw wymiata
nawet nocy poślubnej nie było , bo myślała o talerzach

Gość pop.rock
nie pogrążaj się autorko, bo aż żal czytać Twoje pretensje/tłumaczenia się. w sposób w jaki się wypowiadasz i walczysz z pomarańczowym nickiem [który jest bardzo zabawny] dodatkowo świadczy o Twojej mentalnej głupocie. idź sobie ulżyć gdzie indziej :*

Tak bądź Matką Teresą hahaha ciekawe ile osób weźmie twoją stronę. Wesele to pamiątka zgadzam się ale nie za free. Nie mam zamiaru swoją ciężką pracą sponsorować kogoś kto nie ma szacunku! Mozna bylo przyjsc do kosciola i dac kwiaty a nie pokazywac jakim to sie jest..... My dalismy im 1000 zl kazdy z nas dal po 500 mimo ze nie bylam zona

Gość pop.rock
nikt nie podziela Twoich frustracji z talerzami i peplaniem o szacunku i godności, o których masz chore pojęcie, więc może już sobie pójdziesz i będziesz idiotką gdzie indziej?

Gość zaczarowany olowek100001
jednak jestes materialistka. Dyskusja z toba nie ma sensu bo masz zlotowki przed oczami nic wiecej. Nic tylko kasa i kasa. Wspolczuje mezowi takiej zony.

Gość żona szwagra!!
Ty materialna dziwko, jutro jestem u Ciebie i dajesz mi rachunek za swoje wesele, zabieram talerze i nawet zarcie Ci odniose, ty za to oddajesz kase za ubrania i kwiaty, zacznij juz sobie podliczac ile Ci zjedlismy wyrownujemy rachunki i nie chce cie koorwo znac!

Gość poszyw wymiata
to prowokacja ćwierćdebila , mąż ja wyrwał na tekst jaka kochanie jest twoja cena bierzesz w dolarach czy peelenach,,,

Nie jestem żadną k.... Boże wy umiecie czytać to co ja piszę. Ciekawe która z was bo same tu święte są chciałaby taki prezent! Same macie wymagania a czepiacie się mnie? to ja za nich płaciłam i mam prawo oczekiwać wdzięczności a nie krytyki. To ja ciężko pracowałam na to aby wesele było wspaniale. Obcy ludzie z pracy znajomi z szkoły potrafili wyłożyć chociaż nie musieli a jednak. A tu rodzona najbliższa i co daje.... szkoda słów jest mi przykro że tak mnie potraktowali

wdziecznosci? A za co? Za zaproszenie na wesele? Nie osmieszaj sie juz bo widzisz, ze zwolennikow nie masz.

bo oczywiscie po postach wiesz ile kto zarabia :o smieszna jestes

Gość pop.rock
WESELA NIE ROBI SIĘ DLA KASY I PREZENTÓW zrozumiałaś czy dalej nic?

Dziękuje za miłe słowa! skąd wy możecie wiedzieć kim ja jestem!!! Kultura idzie za Pan..... ech widać że poruszyłam kwestię waszych zarobków. Jest mi przykro nie mówię że taka osoba to śmieć! ale 1,200 zł ja sama daje tyle na weselach z rodziny. Niestety każdy z was liczy że na weselu można zjeść za darmo lub pół darmo

Gość poszyw wymiata
dzeny nie stresuj się, bo ci silikony pękną, a ten ślub to gdzie w kinie na avatarze ? jaka cipa hah,,,, wesele pewnie w rezmizie , poza tym to prowo,,,tacy debile nie istnieją

Gość kaszpirowska26621
wiesz autorko pokazujesz totalny brak klasy i kultury. Naprawde nie masz nic innego do napisania tylko sie czepiac zarobkow?? Wyzej srasz niz dupe masz i tu jest twoj problem.

Gość SZWAGIER!
Ty cichodajko, powiem bratu jaką ma pazerna koorwe za żone, jutro kopnie cie w doope, tylko polowa tych yebanych prezentow ci zostanie

wlewaj sobie dalej i mysl, ze zarabiamy 1200. Brak ci argumentow laluniu wiec lapiesz sie szydzenia. I ty spiesz pisac, ze jestes kulturalna?

Gość poszyw wymiata
jeśli pojawi sie następny wpis "autorki" , to będzie znaczyć ,że tacy debile jednak chodzą i żyja na tej planecie,,

Gość jiojio
ajja bym wolala nic nie dostac ,niż jakieś badziewie ,bo pożniej tylko z takim prezentem klopot.Ja robie wesele żeby rodzina znajomi się razem ze mną cieszyli w tym dniu .nie chcę żeby ktoś wymyślal co kupić taniego żeby wyglądalo na drogo...po co?Niech przyjdzie ,dobrze sie bawi,zloży szczere życzenia i ok będzie.Takie wymuszone prezenty to tylko zaklopotanie dla dającego i klopot dla obdarowanego.

Napisałam że nie odpowiada mi prezent jaki dostałam. Sama płaciłam za wesele i każdemu podobało się. Byli goście którzy przyszli do kościoła i dali piękne bukiety ale na wesele nie przyszli. Zachowali się taktownie a wy mi piszecie że mam brak kultury bo co? pokazuje prawdę

Gość poszyw wymiata
trzeba było selekcje zrobić pod kościołem wg prezentów i kto dał wypasiony to dostałby zaproszenie na wesele btw jesteś debilem

tak, pokazujesz prawde o sobie. Chcialas zarobic na weselu a to czy rodzina bylaby z toba czy nie...przeciez pieniadze wazniejsze, prawda? I nie pisz, ze nie bo pokazalabys, ze nie tylko jestes materialistka ale tez i hipokrytka

jednak tobie brak laleczko, bo znow probujesz sobie wmowic, ze zarabiam 1200zl. Co jest przesmieszne :D

Gość poszyw wymiata
wersalkę to kupowali moi rodzice , teraz są sofy widać z biedoty autorko jesteś , ten temat mnie coraz bardziej śmieszy

Jesteś hipokrytką bo pieniądze są ważne dzięki nim żyjesz. Żenująca jesteś Matko Tereso od siedmiu boleści!!!!!!! Wiesz to dobry pomysł trochę to ironiczne co napisałaś lub napisałeś ale to fakt trzeba było zrobić selekcję dobry żart!! hahaha dzięki