Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kizjahhg

powiedzieć ??

Polecane posty

Gość kizjahhg

Moja daleka znajoma zdradza swojego chłopaka. Dość, że go zdradza to wyciąga od niego grube pieniądze. Jej chłopak Darek, to porządny, pracowity, chłopak. Strasznie mi go szkoda.... Myślicie, że powinnam postawić jej ultimatum, że albo go zostawia albo ja mu powiem? Sytuacja nie jest jednorazowa, on pracuje w Austrii, ona od ponad pół roku się nim bawi, a zabawia z innymi tu w Polsce. Sama nie wiem, coś czuje, że nic z tym nie zrobię. W koncu każdy sobie rzepkę skrobie

Powiedz bo takie kurwisko mu życie niszczy w tym czasie poznał by inną.

Ja bylabym wdzieczna osobie, ktora przekazalaby mi taka radosna nowine. Laska marnuje czas tego goscia. Powiedz.

Gość kizjahhg
widzę, że zdania podzielone ;) chyba nie powiem.....

Gość kizjahhg
a nie myślicie, że on moze o tym wiedziec a sam przed sobą udaje, że wszystko jest ok....?? Przecież na pewno można wyczuć pewne zachowania.....

Gość karola152
a Ty bys chciala zeby ktos Ci powiedzial cos takiego? niestety ludzie najbardziej zainteresowani dowiaduja sie tego na koncu...

Gość kizjahhg
Z drugiej strony takich doinformowanych jak ja jest conajmniej paru... Każdy milczy.... to takie dziwne, zawsze mi się wydawało, ze w takich sytuacjach ludzie tylko czekają, żeby coś komuś wypaplać....

Gość kizjahhg
hm dowody.....ewidentnych dowodów nie mam typu zdjęcia, maile itp....Wiem po prostu CO ONA robi, jak on zapieprza za granicą.... Nieraz ją z kimś widziałam. Ona nawet jego autem jeździ do kochanków....