Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawdowy ruchacz

zdradzilem!!

Polecane posty

do gorącaHerbatka987 wiesz ja też wolałam nic nie wiedzieć - i co więcej nie wiedzialam - tyle, że mój zapomniał, że nie jestem głupia i jak tylko znalazłam dowody zdrady (które skrzętnie archiwizowałam) to się przestraszył i w rozrachunku i tak woli kochanke (do której odszedł) niż mnie i nasze dziecko(jesteśmy małżeństwem). Jakbym nie znalazła dowodów zdrady to myślę żebyśmy się tak bujali przez następnych 7 lat. A tak można zacząć od początku prawda?

Gość tbtb
jednostkowy ale trwający ileś czasu tak? godzinę choćby ico wtedy nie miales sily myśleć, bo tryb sie na kutasa przelączył tak?

zawdowy ruchacz słuchaj to jeśli ty się puściłeś (bo chyba nie można tego inaczej nazwać) i masz wątpliwości co do waszego związku (rozumiem,że nie pamiętasz już wspólnych chwil pioseneki sytuacji, które przynosiły szczęście w waszym związku) nie walczysz o tą miłość za wszelką cenę tylko piszesz, że masz wyrzuty sumienia... Kochasz swoją dziewczynę?

22:29qwerty1122 do gorącaHerbatka987 wiesz ja też wolałam nic nie wiedzieć - i co więcej nie wiedzialam - tyle, że mój zapomniał, że nie jestem głupia i jak tylko znalazłam dowody zdrady (które skrzętnie archiwizowałam) to się przestraszył i w rozrachunku i tak woli kochanke (do której odszedł) niż mnie i nasze dziecko(jesteśmy małżeństwem). Jakbym nie znalazła dowodów zdrady to myślę żebyśmy się tak bujali przez następnych 7 lat. A tak można zacząć od początku prawda? Qwerty W moim przypadku to ja mam faceta, aż za bardzo porządnego. Zazwyczaj ja jestem w centrum. Przykre jest to, że mi nie wierzy, ale czasem można zwariować...