Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawdowy ruchacz

zdradzilem!!

Polecane posty

Gość zawdowy ruchacz
jestem sam sobie winien ale ja to nic, najgorsze ze to ona bedzie cierpiała, czuje ze mi nie wybaczy bo wierność to dla niej priorytet, fundament miłości:(

Gość zawdowy ruchacz
kochając ją zdradziłem ją, ja pierdole jestem totalnym głupcem

Gość byczycaa
lepiej nie mow. ja zdradzilam chlopaka z jego kumpem ( w sumie to bylam bardzo nawalona i malo pamietam, wiec to sie nie liczy) i zostalo to miedzy nami.

Gość zawdowy ruchacz
jestem fanką Realu Madryt nie mam siły do tamtej kobiety, ona jest podła

Gość zawdowy ruchacz
jestem fanką Realu Madryt mam taka nadzieje ale i tak odbudowanie zaufania do niej to będzie ciężą i długa droga. i tak jak coś będzie taki dyskomfort miedzy nami

Gość zawdowy ruchacz
gdzie ja miałem umysł :(

A może powiedz swojej dziewczynie, że tamta wredna larwa się w Tobie zakochała i chce jej(Twojej dziewczynie) powiedzieć, że ją zdradziłeś, ale Ty jej nie zdradziłeś. To znaczy-ona Cię szantażuje, że zniszczy wasz związek przez kłamstwo.

Gość gygygygygyg
W takim razie możesz wytłumaczyć się, że zaczęła Cię całować, rozbierać, Ty uległeś. nie gadaj glupot jeszcze bardziej bym sie obrzydzila do niego gdyby sie okazalo, ze przez takie cos mozna go miec

Gość zawdowy ruchacz
jestem fanką Realu Madryt wiesz ja tez muszę to wyznać aby mieć czyste sumienie wobec jej, ze ją nie okłamuje, tak będę czul się lepiej

Ty ty ty i ciągle ty - będziesz się czuł lepiej kal się wyspowiadasz przed dziewczyną . No właśnie trochę to słabe.

Gość byczycaa
jasne, powiedz jej, ale przygotuj sie ze to bedzie koniec zwiazku. Ja bym nie chciala wiedziec. Pouzywal sobie i dobra ale jest ze mna, a tamto to tylko przygoda. No chyab ze to nie przygoda kroiłoby sie cos powazniejszego to wtedy powinien mi o tym powiedziec.

Gość zawdowy ruchacz
qwerty1122 powiem prawdę i pozostawię jej decyzje, tak zrobię

Gość gygygygygyg
kurwa jakie wy glupie jestescie chyba jeszcze bardziej niz on :D

Gość zawdowy ruchacz
jestem fanką Realu Madryt nie wiem sam, powiem jej o tym, nie mogę przecież od niej nic wymagać w tej sytuacji

powiedzieć o zdradzie - jest to wyjście według mnie najlepsze (jak nie powiesz i tak kiedyś wyjdzie - nie ma bata)

Gość gygygygygyg
nie o to chodzi, ze nie mam, ale te wasze tlumaczenia mnie zwalaja z nog, najlepiej niech kazdy sie potem usprawiedliwia "rozebrala sie, no musialem sobie pouzywac, ale kocham tylko ciebie" :D

A poza tym jeśli po w miarę długhim związku zdradzasz to co będzie za 15 20 latjesli oczywiście ze swoją dziewczyną planujesz przyszłość - też się nadarzy okazja, też zdradzisz - czy znasz się na tyle i masz charakter aby tego nie zrobić? Bo jeśli ją kochasz to naprawdę oszczędź jej. Wiem, że nie wszystko jest czarno białe ale jednak..

Gość gygygygygyg
No to powodzenia, ja bym chyba wolała, żeby już się zakochał w innej przynajmniej nie znaczyłoby, że jest totalną ścierą, którą każda rura może mieć

Z twojej wypowiedzi wynika (bez obrazy), że masz kompleksy względem swojej dziewczyny (nie zasługuję na nią itp.). Ta zdrada była być może po to aby SOBIE coś udowonić?

Wtrącę się "JAK TAMTA KROWA TO UDOWODNI"??? Ja bym chyba wolała o niczym nie wiedzieć. Nie zdradzam faceta (aktualnego) i nie chciałabym wierzyć w jego zdrady,.. Wolę chyba jego fałsz...

Powiedź jej i w miarę możliwości się wytłumacz ze swoich uczuć względem tej drugiej - nie chce cie dołować ale ja słabo widzę wasz związek (pewnie jesteście bardzo młodzi). Po zdradzie i owszem można związek odbudować ale aufania niestety nie

Gość tbtb
no ale zaraz..słabość to może być pocałunek, bo trwa minutę... ale sex? i co myślałes przez cały ten czas? jak wymyślić ściemę dobrą? moim zdaniem chcesz jej powiedziec tylko dlatego, że wiesz, że to się wyda i i tak będziesz miał przesrane. Ile to już trwa?