Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o inffffffffffformacjwe

Karygodne zachowanie przedszkolanki - gdzie to nagłośnić?

Polecane posty

Wściekła się na moją córkę że ta niechcący - jak była w toalecie- strąciła ten taki plastykowy przybornik gdzie jest schowany papier toaletowy. Na co przedszkolanka zaczęła na nią wrzeszczeć i kazała się się podetrzeć...bluzką którą dałam córce do przedszkola na wypadek gdyby było zimno. Wzięła nożyczki, odcięła rękaw i wręczyła małej aby ta się podtarła. Do tego jeszcze mam zapłacić za pęknięty przybornik na papier toaletowy :-/ Córka cała spłakana, bo nie wie cóż złego zrobiłam. Ja jej dzisiaj nie odbierałam ale komu mogę donieść coś takiego?

To juz nie chodzi nawet o to ze mam zaplacic ale za to ze mala byla rostrzesiona caly wieczor...to nie jest normalne...

Nie wiem, muszę się przejść w poniedziałek i porozmawiać osobiście. Ale gdyby nic się nie udało zrobić to moge uderzać gdzieś wyżej - jak tak to gdzie?

Gość Ggggggggiiii
No wiesz co, zakładasz głupie prowokacje, a do mnie nawet nie napiszesz, że siedzisz w internecie.

Gość byczycaa
do dyrektorki z tym idz, ale tej krowie tez powinnas nawrzucac. Niedlugo dzien nauczyciea i bedzie miala po premi:)

Gość prowokacja na minus
-100000/10

Jeśli masz dowody na to, co napisałaś, masz prawo wystąpić o odszkodowanie do sądu z tytułu a). zniszczenia odzieży Córki; b). szkody moralnej poniesionej zarówno przez Twe Dziecko(skandalicznie antywychowawcze postępowanie pseudowychowawczyni!), inne Dzieci, będące mimowolnymi świadkami oraz przez Ciebie- nie popuszczaj, skontaktuj się np. z jakąś redakcją, napisz do Rzecznika Praw Dziecka. Żądaj wysokiego odszkodowania, bez skrupułów- najwyżej dadzą Ci trochę mniej!

Gość byczycaa
W tym dniu nauczyciele zawsze dostaja jakies nagrody pieniezne za dobra prace, poskarzysz sie na nia to nic nie dostanie, taka mala zemsta.

Gość no nie mowcie ze w to wierzyci
eeeeeeeeee:))