Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agataaa91

Boję się, że będę sama

Polecane posty

Gość agataaa91

hej... mam 22 lata, na koncie świeży zawód miłosny i boję się, że już nigdy nikogo sobie nie znajdę. W tym wieku powinnam już myśleć o ślubie, a przynajmniej mieć kogoś na stałe, a ja wciąż sama i na dodatek zraniona. czuje się z tym strasznie.

Gość k_34
pewnie Cię to nie pocieszy, ale ja mam 34 lata i też jestem sama.... co do samotności - 22 lata... zaczniesz się martwić o samotność, gdy 30tke przekroczysz. To dopiero boli

Jakim ślubie? Masz dopiero 22 lata.. No chyba, że mieszkasz w jakiejś zabitej dechami wsi gdzie kobiety mają już dwójkę dzieci w wieku 20 lat. Daj sobie spokój. Ludzie się rozstają, poznają. Ciesz się swoją wolnością, poznawaj innych chłopaków i nie płacz po byłych. Zdobywaj nowe doświadczenia. Bez obrazy ale Też byłam taka durna jak miałam 20 lat. Rozstałam się z pierwszym chłopakiem i płakałam bo wydawało mi się, że nikogo nie poznam. Przeszło mi po 3 miesiącach jak zobaczyłam ilu chłopaków zwraca na mnie uwagę, których wcześniej zaślepiona głupią miłością do dupka nie dostrzegałam.