Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mobik

Dyskusja- co sadzicie

Polecane posty

Gość mobik

Witam Jestem jednym z uzytkownikow biznesforum.pl ale jest tam dosc malo osob aby zebrac odpowiednie opinie i aktywnie podyskutowac na temat. Dlatego pisze tutaj. Chodzi o to ze znalazlem opis pewnego pomyslu biznesowego polegajacego na dostarczeniu pieniedzy na inwestycje dla pomyslodawcow projektow firm i dostarczenie stalego zysku z inwestycji dla inwestorow. Strona jest dosc nowa wiec nie latwo bylo wykopac w sieci jej adres ale mam :) www.fosinvest.net Co sadzicie o tym pomysle- ja juz dodalem swoj pomysl na otwarcie sklepu z elektronika :) Wiec glosujcie na moj projekt - moze dostane wystarczajaco gwiazdek zeby mnie dofinansowano :)

Gość lastling
Ja juz sie zarejestrowalem - chyba jestem pierwszym userem. Dodalem takze moj projekt firmy. Zapraszam do glosowania na niego i z czasem do kupna akcji... Odnosnie pomyslu mysle ze jest swietny dla ludzi ktorzy nie maja pracy a chcieliby sie zajac wlasnym biznesem jak i dla malych i srednich przedsiebiorstw ktore szukaja mozliwosci rozwoju. POMYSL PIERWSZA KLASA!!