Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaabbbccc987

PROSZĘ POWIEDZCIE CO MAM ZROBIĆ

Polecane posty

Gość aaabbbccc987

Zaczęłyśmy się kolegować. Spotykałyśmy się poza szkołą. Zabierałam ją na imprezy, zapoznałam z moimi przyjaciółmi. Przez 3 lata gimnazjum moja koleżanka bardzo się zmieniła. Wyładniała, stała się bardziej otwarta na ludzi a także troszkę taka "co to ona nie jest". Teraz jesteśmy razem w klasie, w liceum. Niestety w nowej szkole nie mogę się odnaleźć. Mam w klasie chamskie i złośliwe osoby. Teraz nie jestem tak lubiana jak w gimnazjum. Moja koleżanka także się ode mnie odwróciła. Znalazła sobie inne koleżanki a mnie ma gdzieś. Podejrzewam, że zostawiła mnie dlatego, że inni mnie nie lubią i kolegując się ze mną popsułaby sobie opinię. Przecież powinna zrozumieć jak ja się teraz czuję bo była dokładnie w tej samej sytuacji w gimnazjum. Nie rozumiem jej zachowania. Ja jej kiedyś pomogłam a teraz nie mogę liczyć na to samo z jej strony. Nie wiem co mam zrobić. Przez takich ludzi jak ona zaczynam myśleć, że wszyscy ludzie są źli i nie należy NIKOMU I NIGDY pomagać. Co o tym sądzicie ? Proszę o radę.

Ja też tak mialam. Znaczy no nie do końca. W podstawowcy miałam pełno znajomych , faceci się do mnie kleili i ona wszędzie za mną chodzila.. Teraz też mam pełno znajomych, ale w nowej szkole, ona utrzymała kontakt ze starymy znajomymi z osiedla i podstawówki, których ja nei lubię i oni za mną nie przeadają . Ja mam pełno znajomych na śródmieściu i wgl nei z mojego osiedla, a ona ciągle z nimi siedzi, przez 15 lat wszędzie , zawsze razem a teraz ja nei lubię jej znajomych, ona nie lubi moich i tylko gdy jesteśmy sam na sam to jest ok a jak pojawia sie znajoma/y z mojej strony lub z jej strony to już jest nieporozumienie i wgl. Nie wiem co ją tak zmieniło, zaczęla pić a większośc znajomych ma mlodszych i im pokazuje co to ona nie jest. Jak bylyśmy młodsze to ja mialam starszych znajomych i ona chciala tak jak ja ..

Więc poprostu ludzie się zmieniają i są falszywi.. Nawet najlepszy przyjaciel potrafi odejść bez powodu, lub olać cię dla innych. Takie życie

Gość nakrętka od butelki
tWOJA KOLEANKA zACHOWAA SIę NIE FAIR W STOSUNKU DO cIEBIE ALE NIC NIE PORADzISz, LIFE IS BRUTAL. sorry za caps lock, wł sie przypadkiem