Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość verwirrt

Otarcia

Polecane posty

Gość verwirrt

Witajcie, pewnie większość z Was miewała otarcia po seksie z ukochanym. JA również, ale nigdy nie zdarzyło mi się, żeby z tego wynikło coś poważniejszego :/ Otóż kilka dni temu kochałam się z moim facetem dość intensywnie. OD dwóch dni mam zaczerwienione wejście do pochwy, a właściwie skórę na dole warg sromowych. Wygląda to tak, jakbym miała tam naderwaną skórę, trochę boli i swędzi. OD jakiegoś czasu biorę lacibios feminę, używam lactacyd i tantum rosa i się zastanawiam, czy uchronię się jeszcze przed jakąś infekcją. Jak tylko zobaczyłam objawy zabrałam się za stosowanie Vitagyn C, smaruję się też clotrimazolem. Nie mam upławów (jedynie tą wyciekającą globulkę), ale wydaje mi się, że bez ginekologa też się nie obejdzie... Co o tym sądzicie? Miałyście już coś takiego i czy powstała z tego od razu jakaś infekcja? Dodam, że miewam dosyć często infekcje, ale dbam o siebie i nie chciałabym przeżyć choróbska kolejny raz... Będę wdzięczna za wszelkie info i doświadczenia!

Gość ojezuuuus
sperma wypaliła ci piździsko

Gość a próbowałaś
z czarnym ?

Gość rety to nie możesz się
już kochać ze swoim ?

Gość a próbowałaś
próbowałam,ale nie wszedł we mnie do końca bo bolała mnie c*pa I jak sądzisz lepszy biały czy czarny ?

Gość verwirrt
zdecydowanie biały,czarny do tego strasznie śmierdział

Gość a próbowałaś
róbowałam,ale nie wszedł we mnie do końca bo bolała mnie c*pa I jak sądzisz lepszy biały czy czarny ? Ja też byłam z czarnym :D ale powiem wam że oni mają choć duże ( choć myślałam że większe ) mój miał 17cm to im ledwo stoi i ja jestem naprawdę niezłą laską a jemu ledwo stał :( później się dowiedziałam że oni mają takie flaczki :D to już wolę białych oni mają chociaż potężną erekcję a nie zwis...do tego róznica między białbym a czarnym jeśli chodzi o wielkość jest mała to może być np 1 cm rzadko kiedy więcej i biały może mieć nawet większego

Gość a próbowałaś
jesteś facetem widać :D no ale fakt czarni mają "specyficzny" zapach ale jak dbają o higienę to nie ma problemu :)

Gość verwirrt
jakim facetem,dziewczyno opanuj się,miałam czarnego i zle to wspominam,wolę białych i nigdy juz murzyna pod kołdre nie wpuszczę

Gość Gujkaj6

To ja tez poleca wam portal do poczytania o tych sprawach: zagojeni pl :-) trzebao siebie dbac co nie