Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klroooooopeczeczka

luteina - NIE WIEM CO DALEJ

Polecane posty

Gość klroooooopeczeczka

po odstawieniu tabletek anty nie mialam okresu prawie rok, ginekolog przepisal mi luteine, miałam brać 5 dni i czekac 10 dni na okres. Tak zrobilam, okres przyszedl po 3 dniach od odstawienia luteiny. I teraz nie wiem co zrobic - brac ją co miesiąc? odstawic calkowicie? Brac jesli znow bedzie sie spoznial? dziekuje za kazdą odpowiedz

Gość klroooooopeczeczka
wie ktos moze?:(

Gość Perw mobilna
Lekarz powinien był Cię poinstruować, od którego dnia cyklu powinnaś zaczynać ją brać. Rok czekałaś z wizytą? :o Ja bym zaczęła brać od ok. 18 dnia cyklu, jeśli nie planujesz ciąży. Jeśli planujesz to idź do lekarza, bo jeśli zaczniesz brać luteinę przed owulacją to zostanie ona zablokowana.

Gość klroooooopeczeczka
nie czekałam rok, byłam wcześniej 2 razy ktory pobadał mnie i stwierdzil ze wszystko ok, a takie "zastoje" po tabletkach anty sie zdarzają. Potem poszłam do innego gina który kazał mi od nastepnego dnia zaraz brac luteine 5 dni glownie zeby wywolac w koncu ten okres (nie planuje dziecka). No i przyszedł, ale mam watpliwosci czy od teraz bedzie już normalnie co miesiąc czy nadal mam go wywolywac?

Gość Perw mobilna
Trudno stwierdzić jak będzie, ale zazwyczaj potrzeba kilku miesięcy zanim się unormuje. Pierwszy lekarz to jakiś konował. :o

Gość klroooooopeczeczka
a wiec poczekam, najwyzej jakby znow był zastoj to pojde znow do gina :-) no z poczatku sie ucieszylam z zapewnien pierwszego ze to nic niezwyklego, ale jakos nie dawalo mi to spokoju... a od drugiego gina dostalam ochrzan ze wczesniej nie przyszlam :P dziękuje za odpowiedzi