Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22rp

test ciążowy - czy możliwe że dwa testy wyjdą negatywnie jeśli jest się w ciąży

Polecane posty

Gość 22rp

czekałam na okres do końca tego tygodnia i nie dostałam. już zdążyłam zrobić do tej pory 2 testy ciążowe, bo dziwnie się czułam. zrobiłam dwa testy strumieniowe w tej samej firmy. tzn kupiłam 2-pack. czy jest róznica pomiędzy testami płytkowymi a strumieniowymi. które są skuteczniejsze? i Czy to jest mozliwe że jestem w ciąży?

zdarzaja sie takie sytuacje. na twoim miejscu bym poszła do lekarza jezlei miesiaczki nie bedzie nadal,z tymi testami róznie bywa

Gość 22rp
dziękuję za odpowiećź. nie mam jak udać się do lekarza ponieważ nie ma mnie w polsce. liczyłam na testy, ale zaczynam się niepokoić, jak nie mam tego okresu

mnie się przytrafiło 2 negatywne okresu było brak i wiedziałam że jestem ;) dopiero 3 pokazał tak

ale lekarz też nic nie da bo to za wcześnie lekarz nie wykryje ciąży.. teraz testy są bardzo czułe może zrob jeszcze jeden najlepiej z samego rana a jak nie to najlepiej zrobić bete wtedy w 100% będziesz pewna

Gość 22rp
i w którym miesiącu sie okazało że jest w ciąży? czy odczuwałaś jakieś objawy, tak ok miesiąca po zapłodnieniu?