Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten tam

zwolnienie

Polecane posty

właśnie to jest dla mnie dziwne: dlaczego tyle dziewczyn rozkręca się dopiero za granicą, a tutaj udają takie grzeczne i spokojne...

no może bez przesady, zazwyczaj tylko dobrze się bawią i na tym się kończy...

a dlaczego chcesz się przeprowadzić do Hiszpanii, mimo że nigdy tam nie byłaś, nie wiesz, jak tam jest...?

Mam kuzynkę w Hiszpanii, więc trochę wiem jak tam jest. Poza tym słyszałam wiele dobrego o tym kraju. Ponadto za 2dni zaczynam studiować iberystykę, bo uwielbiam hiszpański, podoba mi się hiszpańska kultura, a Hiszpania jest najpiękniejszym krajem na świecie. Przynajmniej dla mnie :)

kiedyś na studiach znałem dziewczynę, która też tak jak Ty była zafascynowana Hiszpanią. Teraz tam mieszka i ma nawet męża Hiszpana...

jedna w Barcelonie, a druga w Sewilii. Co robią to nie mam pojęcia, bo nie mam z nimi kontaktu. Po prostu studiowaliśmy razem i wiem, że tam wyjechały...

mi się podobają Japonki, ale chyba raczej nie wyjadę do Japonii. Ale sam kraj chciałbym zobaczyć...

Oj tak, mam duży temperament i czasem przez niego kłopoty :) Dlatego pewnie w Hiszpanii czułabym się dobrze. Tym bardziej, że uwielbiam gorąco. Chociaż w tej chwili pogoda jest tam nieciekawa, ale mam nadzieję, że to przejściowe.