Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten tam

zwolnienie

Polecane posty

nie uwazam, zebys opisywala realny przypadek - ale poruszasz wazny temat. odpowiem krotko to zalezy od kraju - ale osobiscie nie znam takiego w kt faktycznie umowa o pracy regulowalaby wszystkie inne obszary zycia;-) co innego - zlosliowsc frustratow;-) ale oficjalnie watpie zeby za to zostala zwolniona;-)

Gość sparka
Mieszkam w *Szwecji i pracuje w banku SHB moj kierownik zwrocil mnie uwage ze moja spodnica jest stanowczo za krotka i dekold za duzy. Moja odpowiedz byla ze pracuje na oddziale i nie mam kontaktu z klientem ele tez od nastepnego dnia nosilam dluzsze spodnicei dekold byl mniejszy. Wymaga sie zawsze etyki nawet jak sie skonczylo prace. Pmietam czasy kiedy nie mozna bylo miec dzinsow w pracy. Hiszpanka nie tanczy falmingo na stole.

sparka: ale widzisz, tu chodziło o godziny pracy, a nie o zachowanie poza nią...

FLAMENCO, nie falmingo. Ciekawe skąd możesz o tym wiedzieć, czy Hiszpanki tańczą, czy nie, jeżeli Ty mieszkasz w Szwecji i pewnie nie interesujesz się południem Europy. Do tego, co powiedziałaś-Szwedzi to sztywniacy i pewnie dlatego nie mogłaś się ubrać, jak Ci się podoba.

sparka: i myślisz, że jakbyś po pracy zatańczyła na stole, to by Cię wyrzucili.?

Gość sparka
Nigdy bym nie tanczla na stole od tego jest podloga. Mnie sie wydaje ze ta twoja kolezanka miala wiecej klopotow w pracy i taniec na stole bylo za duzo ...........

Gość sparka
Stol uzywam zeby przy nim zjesc ...........nie wiem o ile pracodawca by sie o tym dowiedzial i wszystko zalwzy od okolicznisci ........jak chce to moze mnie wyrzucic z pracy

Gość sparka
Oczywiscie ze mozna zaszalec ale trzeba wiedzic gdzie i z kim.

Gość sparka
Praca jest praca i a prywatne zycie jest poza praca. O ile dobrze pamietam to w pl tylko byly kolezanaki z pracy. A tutaj jest kolezanka tylko w pracy a poza praca mam swoich przyjaciol i znajomych.

moja dziewczyna ze stóp to lubi najbardziej jak jej pieszczę językiem podeszwy tak mniej więcej pośrodku... Uwielbia to uczucie...