Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajjerkiiii

stopa spuchnieta od spodu w podbiciu, co to jest?

Polecane posty

Gość bajjerkiiii

Prawa stopa od spodu w podbiciu czuje jakby mi spuchla. Nie widac tego golym okiem ale pod palcami czuje, ze ta poduszka jest spuchnieta. Do tego boli mnie jak chodze. Chodze w balerinach na plaskiej podeszwie, nigdzie jej nie uderzylam, nie wiem od czego moglo mi sie to zrobic?

Gość mam dylemata że hej
mozesz miec naciagniecie rozciegna podeszwowego

Gość mam dylemata że hej
zapalenie rozcięgna podeszwowego raczej. miałam, bol jak diabli, jakby mnie ktoś młotkiem w stopę tłukł :(

Gość bajjerkiiii
i co w takim wypadku, jakies leki bralas? ale mnie boli tylko kedy chodze.

Gość miałam coś takiego
okazało się, że to był odcisk - po jakimś czasie wyszedł na zewnątrz.

Gość mam dylemata że hej
najlepiej to idz do ortopedy, mozesz jechac po prostu na urazowke ortopedyczna jesli od dzisiaj tak masz, bo to niekoniecznie musi byc to, a tam Ci pewnie zleca RTG zeby wykluczyc co innego. mialam masc taka na stluczenia i dostalam lek przeciwzakrzepowy jakis

Gość bajjerkiiii
No ja mowie o tej poduszce pod palcami zaraz w podbiciu stopy. Ja tam mam rzeczywiscie gruby odcisk od chodzenia, ale od tego by mi spuchlo? A moze byc od zbyt waskich butow? Bo dzisi chodzilam w nowych butach i sa one w palcach troche waskie. ASle tylko jedna stopa mnie boli.

Gość mam dylemata że hej
oczywiscie ze moze byc od waskich butow. nie nos takich butow bo sie trwalych problemow ze stopami nabawisz, co jak co ale na butach nie ma co oszczedzac, jesli chodzi o wygode. i od odcisku tez moze byc, przy ucisku ciaglym po prostu moze sie zrobic taki stan zapalny miejsce o ktorym mowisz to nie jest tzw podbicie stopy.

Gość gość
Mam buty za 300 zł, najszersze, jakie robią. Nie jestem kobietą, więc to chyba nie o baleriny czy coś-tam chodzi, a w pracy to nawet zimą chodzę w luźnych sandałach, a też mam dziwną poduszkę pod prawą stopą. Od dwóch tygodni i nie wyczuwam jej palcami rąk, tylko jak chodzę, to mnie tłoczy. Odczuwam, jakby poduszka miała średnicę 3 cm. W sumie to nie jest ból - tylko to czuję jak chodzę - dyskomfort. Usytuowana jest w przedniej części stopy, 1cm od linii, gdzie zaczynają się palce - raczej po środku szerokości - czyli od środkowego palca prawej stopy.