Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna P jak piróg

Majorka na początku października.

Polecane posty

Gość Anna P jak piróg

Ktoś jedzie był lub bedzie??

Gość Anna P jak piróg
podnosze

Gość Anna P jak piróg
napiszcie jakiej pgody mozna sie spodziewać?

Gość meteorologia
Albo będzie ciepło, albo zimno. Albo będzie padał deszcz, albo nie mam nadzieję, że pomoglam

Gość wpisz w google
Majorka --> pogoda i masz jak na dłoni ps. tydzień temu wróciłem z Sycylii i był upał 30 stopni ! 🖐️ :classic_cool:

Gość Anna P jak piróg
no przecie sprawdzałam pogode... w google tez :):) chciałam zebyscie napisali ze bedzie 30 :D:d

Gość julllllllllllllllllllaa
a podniose :)

Gość Ajklla
Październik to późno jak na europejskie kraje...To jest oczywiście loteria, ale nie spodziewaj się upałów. Jest ok 20 stopni, w nocy ok 10. Ja w zeszłym roku byłam słuzbowo od 5.10 do 15.10 słoneczne były może 2 dni, z 4 dni nie było nawet 20 stopni

Gość Ajklla
No i noce zimnee...Czyli to ok 20 masz tylko przez kilka godzin

Gość KAMILA KAMILA
JA BYŁAM W ZESZŁYM ROKU NA IBIZIE. OD 6 X DO 16.X WSZYSTKIE DNI BYŁY OK 25-28 STOPNI W CIENIU. ZYCZE TEGO SAMEGO. W NOCY BYLO CHLODNIEJ ALE NAWET BLUZA NIE BYLA POTRZEBNA

Gość nie dużo
Byłam w grudniu na lanzarote było ok 23 stopnie ok ale cholernie wiało

Gość Anna P jak piróg
moze jeszcze jakies sugestie... ?

Gość Marek...91
ja mam jedną sugestie, wypierdalaj 🖐️

Gość emma jung
Tez tak mysle,ja bylam kilka razy,ale na Sylwestra -poprostu SUuuPER ,no temp.17 st. w porywach bylo 20 tez ,ale jedz raczej z kims ,wiesz bo to jest tak miedzy sezonami na majorce ,jak byly wakacje to wszystkie malolaty z niemiec jada na majorke sie wyszalec i chlac sandrie , leza pijani na plazy a wieczorem szaleja w knajpie i romansuja 1- 09-wracaja wszyscy do domow,szkoda gadac co te mlode dziewczyny tam robia,-co roku pokazuja w telewizji, az, wlos staje na glowie, wiec jest tak troche po tym wielkim szale,bilety sa tansze,tak do sylwka ,a przed , znowu tlumy ludzi ,raczej starszych ,w srednim wieku ,malzenstwa , tez stazy ludzie,mlodych spotkalam malo,w kazdym hotelu jest basen,sauna,pycha zarcie,kupisz pamiatki ,takie malutkie pudelka-jak 2 paczki zapalek- oblepione slodkimi, malenkimi muszelkami w roznych ksztaltach i kolorach, a kazde pudelko to unikat ,to znaczy-arcydzielo-tez w ksztalcie serca sa ,ja trzymam w nich pierscionki,zegarek -malenki- kosztuje ten szpas 2-3e.,malenka super egzotyczna ,z muszelek brozoletka koszt 1 e. No ale moja rada ,ja bym pojechala z -para,kolezanka,no mozna polskim autokarem i tam sie do kogos -ciekawego-np. przykleic no czemu nie,,,pozdr.