Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastolatka.

Wrzody ?? :(

Polecane posty

"nie musisz isć do lekarza" Weź spadaj bo jakoś nie pomagasz i nie pocieszasz a poza tym jesli to nie wrzody to dlaczego boli ? a jesli tak ? to i tak musze iść do lekarza, więc jesli nie masz nic mądrego do powiedzenia to nie musisz sledzic mojego topiku.

To wystarczy, co powiesz. Jeżeli da Ci jakiś lek, to on najprawdopodobniej będzie też działał na wrzody żołądka. Podobnie jak Gasec lub Venter-leki na chorobę wrzodową, a podaje się je przy problemach żołądkowych spowodowanych stresem.

Gość nie musisz iść do lekarza
ok, nie mam nic do dodania, chciałam pomóc, aby szybko wyeliminować podejrzenie wrzodów, które bezpieczne nie są. Ale nikogo do niczego nie zmuszam

Zresztą widzisz "jestem fanką realu madryt", ze musze na forum siedziec i pisać i mamy chłopaka się pytac, bo mój tata ma to gdzies ..

Współczuję, ale mam nadzieję, że Twoje życie dobrze się ułoży i będziesz szczęśliwa :) Jeżeli chodzi o wrzody-będzie wiadomo, że ich nie masz, jeżeli nie będziesz miała Helicobactera. Z kolei jeżeli będziesz miała tę bakterię, to nie oznacza, że masz wrzody.