Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkinihn

chcialabym byc niejadkiem, skonczylyby sie moje problemy z waga

Polecane posty

Gość lkinihn

a raczej jestem jak swinia wszystko mi podchodzi:o

typowo kobiece myślenie. żadnej dyscypliny nie potraficie utrzymać, albo chce się jeśc i wpier.. na potęgę, albo nie mozecie jeśc i głodujecie. albo chcesz schudnąć albo nie

Gość lkinihn
a mezczyzni zbrzucholami jaka dyscypline trzymaja'/?

hmm niedawno wazyłam 100 kg dzis 68 i jestem szcesliwa chudniecie zajeło mi 3 lata ale wiem ze najwazniejszy jest ruch mozesz sie głodzic ile chcesz ale ruch czyni cuda nie mówie o biernym cwiczeniu ale zmienieniu trybu zycia nie siedzenie tylko ruszac sie wiecej pieszo niz autem np. kolo domu pzadki itp na rozne sposby mozna tzreba tylko chciec ale w zywieniu musza byc jakies ograniczenia wiadomo ale nie drastycznie

Gość lkinihn
chyba z toba

"a mezczyzni zbrzucholami jaka dyscypline trzymaja'/?" ale oni nie jęczą "ojej jaki jestem gruby" tylko mają to w d... a co drugiej babie nie podoba się własne odbicie w lustrze jednak żadnego umiaru zachować nie potrafi. wpier.... pół roku a potem przez 3 tygodnie odwala diete jakiegoś znachora, dukana, atkinsa czy innego pojeba i myśli ze schudnie

Gość lkinihn
no lubie jesc jak wy lubicie seks ja wole cos porzadnego zjesc niz sie pieprzyc co w tym dziwnego

"no lubie jesc jak wy lubicie seks ja wole cos porzadnego zjesc niz sie pieprzyc co w tym dziwnego" po jedzeniu nie ma orgazmu. ja tez lubię jeść. i to im bardziej niezdrowo tym smaczniej. ale jednak potrafię sobie narzucić dietę i chudnąć kiedy trzeba

Gość lkinihn
ja za to narzucam sobie kontrole seksualna a u was panuje calkowite rozpasanie

Gość lkinihn
wiem ze teraz to wiekszy szacunek maja dziwki puszczalskie niz grubsze dziewczyny takie czasy

heh, a co to znaczy dziwki i puszczalskie? czy to może zwykła zawiść w stosunku do atrakcyjnych kobiet które mają normalne życie seksualne? wylewasz swoją frustrację i tyle

Gość lkinihn
ta jasne mam 165 i 63 kg bez problemu mialabym obfite zycie seksualne ale widac nie chce

Gość lkinihn
lepiej puszczac sie z byle kim niz byc gruba?

ale w ogóle co to znaczy puszczać? co to za jakaś katolisko-konserwatywna mentalność? jak dla mnie dorośli ludzie mogą uprawiać seks z kim chcą, oczywiście dbając o bezpieczeństwo. no i dlaczego zaraz z byle kim?

Gość naninulu
Ee tam. Ja przez cale zycie jadlam duzo. Dopiero ( nie wiem skad ) teraz chec na jedzenie mi sie skonczyla. Jem teraz bardzo malo - np. Pol kromki chleba z szynka na sniadanie xdd czasem wcale nie chce mi sie jesc. Postaraj sie jesc mniej przez kilka dni, ale pic duuuuzo wody. Po jakims tygodniu ( prawdopodobnie ) bedziesz jesc mniej, ale dlatego, ze juz sie przyzwyczaisz do malych porcji. Nadal pij duzo wody, gdyz woda zabija pragienie na picie, ale tez na jedzenie. Powodenia ;)

Gość gosc1iowa
ta jasne mam 165 i 63 kg oooo to sporo ja tez mam 165 ale waze 48 i wcale nie jestem wychudzona a jak bym miala 15 kg wiecej to chyba bym sie ruszac nie mogla. o losie ja cos kolo tego wazylam jak w ciazy bylam

Gość gość
ty wyzej wez kolo i jebnij sie w czolo waga zalezy od typu sylwetki geneotypu i plci to ze ty wazylas tyle w ciazy to nic nie znaczy waga 63 kg przy 165 jest ok to ze wazysz tyle to twoja sprawa a innych nie obrazaj i nie pouczaj prostaczko o prawidlowej wadze i swoich uwagach moja siostra strasza tez tyle wazy ale jest drobno kobieta o szczuplej wrecz ascetycznej budowie ciala wiec o czym ty gadasz?? a to co pisala twoja poprzedniczka to takich kobiet i z wieksza waga jest polowa na ulicach

Gość gość
a ja waze 70 kg i h*j ci w d**e

Gość gość
Ja Wam powiem tak: najlepszy sposób na schudnięcie to jedzenie mało a często! Dlaczego? Bo wtedy kurczy się żołądek. Natomiast jeśli ktoś rozpycha go jedząc obfite posiłki, nawet raz na jakiś czas, to w konsekwencji je więcej i jest ciągle głodny! Wiem co mówię. Ja teraz ważę 48kg przy 162 cm wzrostu. Jem wszystko, pierniczki, czekoladkę, bigos, majonez, na co tylko mam ochotę. Wystarcza mi 2 kanapki i więcej nic nie wcisnę, bo nie mam gdzie! Autorko nie jesteś żarłokiem - masz rozepchany żołądek!

Gość gość
Najlepszy sposób na zrzucenie kilogramów , to przebywanie daleko od lodówki .. Czyli jak najwiecej czasu w pokoju , a jak najmniej w kuchni ..

Gość gość
otyli ludzie spedzaja nawet o 50 % czasu wiecej w kuchni niż szczupli

Gość gość
poza tym ważysz tyle ile masz w lodówce .. Kluczem do zrzucenia kilogramów jest zatem zmiana kupowanych towarów ..