Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuuuuuuuuhehehe

Dresiarze pobili ciężarną kobiete w kolejce w hipermarkecie...

Polecane posty

Gość buuuuuuuuuhehehe

Pamiętacie te historie ? Ktoś ją tu opisywal chyba w 2008 albo 2009 roku Jakaś cięzarna w kolejce chyba w Realu awanturowała się bo nie chcieli jej przepuścic ( jej zdaniem nalezalo sie jej pierwszenstwo ) była kłotnia potem lekka szarpanina i ta laska dostała od tego dresiarza z łokcia w policzek poleciala jej krew. Ochrona w koncu przyszła i zabrali tą kobiete do pokoju a tych dresów puścili. Autorka pisała ze byli to dwaj ''pakerzy'' Nie moge tego topiku znalezc, chcem wiedziec co było dalej :classic_cool:

Gość 1xx1x1
ciąza to nie choroba

Gość gsdsfsd
Może i nie choroba - ale po coś kasy pierwszeństwa są tworzone w sklepach.

Gość poncelausz 234
nie choroba, ale kobiety ciężarne często żle się czują i nalezy im ustapić miejsca ze zwykłej kultury ale pojęcie" kultura" jak widać niektórym jest obce

Gość kmn6gy
tak, często bolą je nogi, kręgosłup albo jest im zwyczajnie słabo i trudno jest im stać w kolejce, ale cham zawsze będzie chamem i nigdy tego nie zrozumie

Kasa pierwszeństwa albo stój babo i CZEKAJ, aż ktoś cię przepuści, chociaż wcale nie musi. Jakby mi takie babsko kazało je przepuścić, to bym w środku płacenia za zakupy poszła po jeszcze coś i wróciła za 5 minut.

Gość urszulowa
Ja wymiotowałam całą ciąże 24h na 24h, naprawde wymiotowałam po 6-8razy dziennie, najczęściej własnie poza domem, kazde wyjście to była udreka :o więc troche zrozumienia zycze zadufanm bezdzietnym, i zwykłym niekulturalnym zycze :)

Gość hfhfhghgjg
Pancera to typa bezpłodna zazdrosna rura a fuj!!!!

Gość 1xx1x1
pancerna - nie pisz takich rzeczy na kafe :) tutaj przeciez jest lobby ciązowo-katolickie :)

Gość kaszpirowska26622
nie wiem skad w ludziach tyle chamstwa :o pancerna zalosna jestes

Gość babolak
Nie , ciaza to nie chorooba ale zeby uderzyc kobiete przy nadziei (pomimo iz potrafia byc one nieznosne) to jednak trzeba byc podwojnym chamem/ chamka, czlowiek honoru po prostu odwraca sie na piecie jesli ciezarna ponosza emocje (ewentualnie odpowiada podobnymi slowy ALE NIE BIJE JEJ)

Gość ale co za ochrona była
w tym sklepie to szkoda gadać :O

Gość kaszpirowska26622
chociaz takie rzeczy sie wynosi z domu wiec widac w jakich rodzinach dorastali ci, ktorzy potrafia tylko pluc na innych

Gość Maraketta
Jeśli kasa pierwszeństwa jest zamknięta to ciężarna ma pierwszeństwo w każdej kasie tak samo jak nie[pełnosprawny, ale w tym kraju czego się można spodziewać. Pancerna a Ty jak kiedyś będziesz w ciąży to też trafiała na samych tak uprzejmych jak Ty i miała wszystkie najgorsze ciążowe objawy.

Gość eł łęłłłle
Pierwszeństwo mają tylko wtedy gdy kolejka jest baaaardzo długa i to jest meczące dla takiej osoby. Mnie wkurwiają babsztyle - inaczej ich nie moge nazwac ktore wykorzustują ciaze :O 3=4 osoby w kolejce a ona piszczy zeby ją puscic bo stac sie jej nie chce :O to samo w kolejce np po bilet PKP, dwie osoby przede mną a ciezarna wpycha sie do kolejki :O

Gość gość
dobrze zrobili

Gość gość
jest kolejka i każdy jest równy. każdego mogą boleć nogi czy kręgosłup. Robienie z siebie ofiary nic nie da. dy ciąża przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu należy pozostać w domu i kogoś wysłać na zakupy.

Gość gość84
No to trafiła kosa na kamień. Dresiarstwo oczywiście zachowało się skandalicznie, ale... co innego, gdy pochodzi kobieta z brzuchem i domaga się przepuszczenie jej w kolejce, a co innego, jak przychodzi i normalnie wyjaśnia sytuację, że np źle się czuje itp.

Gość Anouk1113
ja miałam sytuacje że stałam z jedną gumą do żucia i juz miała być moja kolejka, kiedy nagle wrąbała się przedemnie jakaś baba około 40 lat z wózkiem pełnym po brzegi i mówi że to jest jej kolejka! Ja mówię po cichu " Ja pieprze" a ona " Nie "ja pieprze " tylko ja tu byłam wcześniej. Więc zaczęła wykładać te swoje towary na całą taśmę, a ja z tą gumą stałam i czekałam bo babie nie chciało się mnie puscic. Zanim ona by wyłożyła ten towar to ja bym już dawno poszła... Ale ludzie nie maja kultury. POZDRO Babo mam nadzieje, ze Cie zbawiło te kilka sekund

Gość gość
a wy jak zwykle zauwazyliście tylko jeden szczegół z tej historii- baba była w ciąży i chciała aby ją przpuszczono - skandal no nie? ... prawie nikt nie zauważa że to była kasa pierwszeństwa więc miała prawo, po drugie nikt nie widzi że pobito jakiegoś człowieka w sklepie (nie ważne że to kobieta w ciaży, była mógł to być ktokolwiek inny, jakiś dziadek, wasza ciotka czy brat), no i wreszcie nikt nie zauwazył że to tę kobietę wzieto do katorku ochrony do wyjasnienia a damskich bokserów puszczono jakby byli ofiarami. ludzie co z wami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
PODNOSZE