Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :( takie dyrydy

ludzie się mna nudzą

Polecane posty

Gość :( takie dyrydy

ostatnio zauwazylam , ze seryjnie nudze ludzi, nawet dawnych znajomych, nie mam pojecia co sie dzieje. ale w tymn roku stracilam juz jedna wazna osobe i trace kolejnych. nie wydaje mi sie, abym cos robila aby ich urazic, ale cos musi byc, skoro ode mnie odchodza. kiedys bylam osoba silna i wspieralam innych, dawalam cos z siebie. kiedys postrzegano mnie jako moze nie dusze towarzystwa, ale osoba ogolnie towarzyska. czulam sie lubiana itd., ale teraz nie wiem co sie dzieje. mamod roku ciezszy czas, ale staram sie raczej juz nie bociazac innycn swoimi problemami. nie wiem, mzoe jestem mniej zabawna jak kiedys, kreatywna, mniej wychodze? przykro mi, jak np. ostatnio chcialam spedzic swoje urodziny ze znajomymi to stwierdzili, ze nie maja czasu. no ok, ale bylo mi przykro, bo zostalam sama. oi to nawet nie kwestia urodzin, nawet jak proponuje spotkanie, to nikt nie odpisze, albo wiecznie nie ma czasu,a potem sie dowiaduje, ze ktos gdzies z kims byl itd. zaczynam przez to sie juz totalnie wycofywac z zycia. probuje zartowac (jak cos dla mnie jest smieszne), ale widze, ze jakos juz nie trafia moje pocz humoru do innych, zaczyna,m coraz bardziej unikac ludzi, bo boje sie kolejnego rozczarowania

Gość szczelajom mi za oknem
przykro mi z Twojego powodu :(