Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Temat dla WSZYSTKICH i o WSZYSTKIM. Rodzina, uczucia, wychowanie i inne aspekty

Polecane posty

życiowe... Zapraszam do ogólnej dyskusji w różnorodnych tematach. Zastanawia mnie wiele rzeczy a nie mam ochoty no stop zakładać nowego tematu, dlatego postanowiłam założyć temat gdzie będzie można dyskutować na wiele tematów, zadawać "milion" pytań i dostawać milion odpowiedzi.:).

Mnie np interesują następujące problemy: DZIECI: 1. Od kiedy dawaliście niemowlakom zupki, soczki , same gotujecie czy kupne? 2. Czy dzieciaczki które zapisaliście do przedszkola tez się zmieniły pod względem innych dzieci? Odzywki,zachowanie , są mniej grzeczne albo coś takiego? 3. Jak zachęcacie dziecko do sprzątania pokoju? 4. Do dobrego robicie dzieciaczkom aby je zachęcić do zjedzenia posiłku? 5. Czy ktoś ma może huśtawkę elektryczną dla niemowlaka, jak się podoba to waszym pociechom, czy warto kupić? Dom: 1.Czy jesteście zadowolone ze swojej drugiej połowy? 2. Co byście zmienili w partnerce/partnerze co Wam przeszkadza? 3. Jesteście zadowoleni ze swojej pracy i finansów? 4. Jak zwracacie swoim partnerom uwage np na temat sprzatania po Sobie :D? Mam jeszcze wiele innych pytań ale to może potem :D

Barbielala o wszystkim:) temat jest po to abym ja jak i Wy zadawali pytania które mnie i Was nurtują :) Mam jeszcze kilka: 1 Czy faceci podbierają Wam kosmetyki. 2 Czy Wasi partnerzy dbają o Siebie 3 Czy np chodzą do kosmetyczki robią maseczki i td bo tacy też są :) 4 Ile wydajecie na kosmetyki, wolicie kupić tańsze czy np droższe? 5 Czy Wasi partnerzy robią Wam prezenty, zabierają do kina i td:). 6 Jakie macie sposoby do przekonania partnera do czegoś do czego nie chce się zgodzić .:) 7 Jesteście rozrzutni czy szanujecie pieniądze? 8 Jakie macie np wykształcenie i co wam to dało w życiu.?

Hej :) co prawda dzieci nie mam, więc na te powyższe pytania nie odpowiem z braku doświadczenia, ale na te pozostałe czemu nie :) Dom: 1. Jestem bardzo :) 2. W sumie mógłby być bardziej spontaniczny i to chyba tyle :) 3. Z aktualnej pracy tak, z fnansów też 4. Nie muszę mu zwracać uwagi, bo on automatycznie jak widzi bałagan to sam się zabiera za sprzątanie, bo nienawidzi siedzieć w domu jak jest brudno itp :D I na te drugie :D 1. Nie podbiera :P 2. Dba o siebie :) 3. Nieeee :P 4. Hmm wydaję coś koło 100-150 ale to raz na 2-3 miesiące bo kupuję wydajniejsze, np większe opakowania itp. 5. Czasem gdzieś się wybierzemy. 6. Nagadać, namawiać i czekać aż się zlituje :P 7. Mam szacunek do pieniędzy. 8. Średnie i w sumie dalej pracuję w zawodzie więc przydało mi się doświadczenie które nabyłam w szkole, ale uczę się cały czas nowych rzeczy.

owocowa 1 jestem nawet bardzo:) 2 ... muszę pomyśleć 3 bardzo bardzo:D 4 męczę i nękam gadaniem :D 5 Szampon mi podbiera :D 6 Dba :) 7 Kiedys raz dał sobie zrobić :D nawet mam foto do tej pory :D 8 różnie wydaje, raczej kremy, balsamy nie maluje sie prawie wcale ostatnio:) szkoda mi cery. 9 Robi i zabiera ale nie często bo więcej go nie ma niz jest, on wraca po 2 tyg ja chce wyjść a on chce w domu pomieszkać :D 10 Robie maslane oczy i się szeroko uśmiecham i mówię "kochanie " a mój mąz "no co chcesz?" 11 Dobrą posadę którą bardzo lubię :)