Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmammaaa danusksi

Co zrobic z rzeczami po dziecku>?

Polecane posty

Gość mmammaaa danusksi

Nie mam pojecia co zrobic z ubrankami i inymi rzeczami po corce. Mam pelno ubranek, zabawek butow. Mam kilka kartonow. Nie sprzedam ich po to sa zwykle ubranka ale mysle ze komus moglyby sie przydac.

Myślisz ze ludzie rzucają sie tylko na firmówki ;) ? No co Ty.Jak masz ładne,zadbane + czytelna aukcja to możesz sprzedać bez problemu. Możesz również zatrzymać dla siebie jeśli planujesz kolejne dziecko lub oddać komuś z rodziny,znajomemu,znajomemu znajomego,PCK. Możliwosci masz wiele :)

Gość Ja oddaje
ja oddaje kolezance,która ma młodsze dziecko,,oze ktos w rodzinie jest w ciaży,zawsze mozesz wrzucić do kontenera pck lub udać sie do placóki pck lub domu dziecka,napewno zrobią z tego porzytek

Gość mmammaaa danusksi
nie mam nikogo z otoczenia kto potrzebuje. nie planuje dziecka. A nie mam juz gdzie trzymac tych rzeczy.Bo jest ich coraz wiecej. Od rozmiaru 56- 92.

Możesz też zapytać np na plebanii. Czasem przy kościołach są grup charytatywne które pomagają ubogim rodzinom.

Gość jejejdjfndfd
Ja je chętnie wezmę,jestem potrzebująca

Gość Pomagam charytatywnie
Pomagam charytatywnie mam dwie dziewczyny w ciąży teraz potrzebujące, oczywiśćie wszystko z potwierdzeniem nic na gebie pomagamy tylko osoba ktore udokumentuja sytuacje osobiscie. Jeśli chcialabys oddac to bardzo chetnie przyjme . Albo mozesz sama dolaczyc do nas na portalu Golden Line