Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smerfusia

Zapraszam do wspólnego odchudzania.Start 1.10.2012.Minimum -40 kg do wakacji

Polecane posty

Obiad 350 kalorii,nie jest tak źle,daje rade a ja u Was dziewczynki??

czesc laseczki. jak idzie? u mnie juz pierwsze kilogramy poleciały

witam dziewczynki, co tu taka cisza? czyzby zapał minął i juz po dietce???

Gość Aniekk
No ja dzis mialam troche za duze zarcie, wiec dzis mialo nie byc, a jednak bedzie zumba :) Jutro wazenie. Zobaczymi jak tam moja waga idie :D

o super ze chociaz jedna osoba wytrwała przez tydzien:) a co znaczy za duze zarcie? ciut za duzo? czy objadanie na maksa?

Gość miliksa
Witajcie kochane ja również dołaczę.Jeszcze tydzień temu moja waga wynosiła 100kg dziś sie ważac doznalam szoku patrze a tam 94kg,zmienilam bardzo swoje nastawienie do jedzenia,nie licze kalorii ani nie stosuje zadnej diety poprostu jem mniej i to sporo.czekam az ktoras sie odezwie i bedziemy sie wspierac bo razem razniej

gratuluje bardzo 6 kilo w tydzien toz to suuuuuper wynik, skoro diety jakiejs drastycznej nie stosujesz to pewnie duzo ruchu doszło?

Gość miliksa
Jedynie tyle co rowerkiem pojezdze a tak to nie cwicze,kiedys objadlam sie slodyczami i jadlam bardzo duzo.Teraz jem rano 2 kromki razowego i obiad normalnie to co jest tylko mniej no i jakis owoc,staram sie pic wode ale 1,5l to max:)

Gość Aniekk
Heja ho. Dzis bylo wazenie i waga ani drgnela... No nie jestem zbyt zdziwiona po ostanim tygodniu... Zero cwiczen i zajadanie stresu.. Nic to.Wrocila zumba i cwiczenia codzienne wiec pewnie i waga zacznie isc w dol... Mialam wielka nadzieje, ze nam sie uda zajsc w ciaze w tym miesiacu, ale dupa... Wiec pozostaje mi sie poki co skupic na sobie i juz... i cieszyc sie tym co mam :)