Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makal

madra znowu

Polecane posty

Gość makal

jestem były wykorzystywał mnie tyle czasu ale dość tego powiedziałam sobie pewnego dnia ten stan trwa już 1,5 tygodnia nie odzywam się nie piszę,nie dzwonię zero kontaktu....i co? dowiaduję się od naszych znajomych w sumie bardziej to jego znajomi niz moi ale z jedna kolezanka mam kontakt ze moiw do niej zeby znalazła mu jakas kociarę chodzi o taką lubiącą koty a co śmieszne ja mam kota wspólnie mieliśmy jak z nim mieszkałam ...i ze ma być szczupła i wysportowana czyli dokładnie taka jak ja ...w dodatku komentował, że musi sie do takije jednej swojej kolezanki odezwać .....a mowil to dlatego, że przypuszcza ze ta kolezanka mi to powtórzy zaznaczam , że facet ma 34 lata a zachowuje sie jak dzieciak.....

byly cie wykorzystywał a ty wciąz jakl idiotka życzysz mu wsyzstkeigo anajlepszego z okazji dnia chlopaka, co za tępa kobieta z ciebie

Gość makal
nie życzyłam mu kobieto nie wysłałam co tak zoniesz ogniem usmiechnij sie przeciez chyba umiesz byc mila?

Gość makal
dlaczego tak sądzisz? czy aż tak nieszczęśliwa jesteś?

Gość makal
wiesz bo ja mam coś takiego, że chce wierzyć w ludzi nie umiem sie długo gniewać czy palić mostów za sobą dlatego mam takie momenty ''dobroci'' nie jestem zawzięta chodź powinnam i dobrze, że spytałam bo pomogło mi to się nie złamać w imię miłego gestu

Gość makal
nie odezwałam się, ale myślę , że jeśli nawet wysłałabym życzenia to nic by się nie stało i tak nie chcę się z nim widywać a nie bawię się w udowadnianie sobie kto silniejszy kto bardziej oleje i jak kto zareaguje myślę, że bardziej boli fakt, że nie mam żalu nie gniewam się a się nie odzywam nic złość i bak kontaktu tym podyktowany

a mimo to notorycznie zakladasz topiki o swoim eks, od jakiegos meisiaca taaaaaaaaaaa wcale nei przezywasz tego, juz ci wierzę

Gość makal
wiesz nie udaję, chciałabym nią kiedyś być ludzie rozstając się nie muszą się nie rozmawiać ze sobą znam przypadki, że naprawdę się przyjaźnią. to, że ja napisałam, że mnie wykorzystywał to mój odbiór całej tej sytuacji, albo wykorzystywał albo jest takim egoistą wszystkie znaki na niebie mówią i on sam, że chce kobietę taką jak ja ma lubić koty być szczupła wysportowana, mądra, ale bez kłótni i tych cech których we mnie nie akceptował chciałabym, żeby zderzył się z rzeczywistością i zobaczył, że nie ma ideałów i tylko tyle

"chciałabym, żeby zderzył się z rzeczywistością i zobaczył, że nie ma ideałów i tylko tyle" po co? w koncu on cię wykorzystał a ty chcesz się z nim przyjaźnić i nawracać na dobrą drogę? czy ty się dobrze czujesz?

Gość makal
fiku przeżywam bo kochałam miłością prawdziwą i pierwszą tak poważną poza tym facet ma wiele zalet to dobry człowiek, ale też skrzywdzony przeze mnie w pewnym stopniu rozstaliśmy się przez kłótnie, brak zrozumienia siebie nawzajem mamy kontakt rok czasu prawie po rozstaniu niestety sama pozwoliłam na to by stworzył sobie układ idealny nie jesteśmy razem a spotykamy się, gotujemy, robimy zakupy, spedzamy czas i czasem wylądujemy w łożku normalnie bajka co? i ja to nazywam wykorzystaniem moich emocji a w jego odczuciu oewnie gra jest ok ... powiedział mi, że powrót byłby zlym pomysłem a jednak jak jestem obok pragnie przytulenia, opieki .... wiec takim chujem do konca nie jest ale nie traktuje mnie też dobrze o czym mu powiedziałam

Gość makal
fiku przeżywam bo kochałam miłością prawdziwą i pierwszą tak poważną poza tym facet ma wiele zalet to dobry człowiek, ale też skrzywdzony przeze mnie w pewnym stopniu rozstaliśmy się przez kłótnie, brak zrozumienia siebie nawzajem mamy kontakt rok czasu prawie po rozstaniu niestety sama pozwoliłam na to by stworzył sobie układ idealny nie jesteśmy razem a spotykamy się, gotujemy, robimy zakupy, spedzamy czas i czasem wylądujemy w łożku normalnie bajka co? i ja to nazywam wykorzystaniem moich emocji a w jego odczuciu oewnie gra jest ok ... powiedział mi, że powrót byłby zlym pomysłem a jednak jak jestem obok pragnie przytulenia, opieki .... wiec takim chujem do konca nie jest ale nie traktuje mnie też dobrze o czym mu powiedziałam

Gość makal

Gość makal
nie chce go nawracać, czy mnie wykorzystał czasem myślę, że jest egoistą strasznym

Gość makal
nie nie robię i wydaje ci się