Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski prawiczek

Mój sąsiad jest niski i ma dziewczyne ale...

Polecane posty

ona jest brzydka, po prostu koszmarna, farbowane włosy postrzępione, takie jak ma MAgda Gessler tylko czarne... ma chude nogi a szeroką dupe i tułow, mysi nos i piskliwy głos. Kiedyś byłem swiadkiem jak sie poklocili i ona go wyzywała, mowila cos zeby spierdalał a potem uderzyła go w policzek i odeszła, on sie wkurwil i uderzył furtką wszedl do domu. On jest nizszy ode mnie i ma zakola i nosi okulary. Nie chciałbym takiej dziewczyny, która doi mnie z kasy i dominuje, bije i obraża.

i chyba dobrze robie ze chce isc do dziewczyny z Roksy niz mialbym stracic prawictwo z takim potworem, nie wiem jaki normalny facet daje siebie bić !!

Podejrzewam, ze rodzice go zeswatali. Jego matka ciągle spaceruje z psem z matką tej dziewczyny...i pewnie postanowiły, ze muszą sie zapoznać bo on samotny i ona samotna.

Mnie też chcieli swatać, dokładnie to moja chrzestna która czesto u nas bywa, nasłała na mnie laske z wiochy której nikt nie chciał :O 20 lat i nie miała nigdy chłopaka, nie pracowała, skonczyła technikum i siedziała w domu. Na wsi nie bylo z niej pozytku widac, miała na imie Edyta, była wyzsza ode mnie, wiecej wazyła, miala budowe babochłopa i śmiała się jak kobyła, piegowata paszcza i wielki podbródek. Kiedyś zostaliśmy sami i dobierała się do mnie, chciała się całowac :O

Mnie też chcieli swatać, dokładnie to moja chrzestna która czesto u nas bywa, nasłała na mnie laske z wiochy której nikt nie chciał :O 20 lat i nie miała nigdy chłopaka, nie pracowała, skonczyła technikum i siedziała w domu. Na wsi nie bylo z niej pozytku widac, miała na imie Edyta, była wyzsza ode mnie, wiecej wazyła, miala budowe babochłopa i śmiała się jak kobyła, piegowata paszcza i wielki podbródek. Kiedyś zostaliśmy sami i dobierała się do mnie, chciała się całowac :O

Gość iadgfhkga;kldga
Kto wybrzydza ten nie rucha ot to

To nie mnie masz się podobać tylko babom. Skoro cię żadna nie chciała to wniosek nasuwa się sam.

NB kiedys prywatnie mnie oceniła i powiedziała, ze mam ladna twarz :) jej mąz tez powiedzial, ze wygladam normalnie Winą jest wzrost i moja niesmialosc, jestem atrakcyjną partia ale tylko wewnętrznie :)

Trzeba być idiotą aby przesyłać obcym swoje zdjęcia ale jeszcze większym trzeba być aby prosić o ocenę 'normalności' kobietę bo i tak z góry wiadomo co napisze. ­ Ps. A pokazywała zdjęcie sąsiadom? Tez mogliby przyjść i ocenić :D

Tylko weź pod uwagę, że w sporej liczbie przypadków na portalach są zdjęcia po obróbce:). A sąsiad ma pewnie przewalone jak go rodzice swatali to sie nie dziwie. To ja już bym wolał być sam.

Gość a dlaczego jestes jebniety
???? :classic_cool:

a Ty jestes nudnym człowiekiem skoro bardziej interesuje Cie zycie sasiada niz Twoje, tn niemiły ma troche racji.

a dlaczego jestes jebniety - jestem normalny, miły , spokojny, grzeczny :) Pisze tu bo szukam zrozumienia, nie mam z kim pogadac o moich problemach

Na portalach randkowych to ludzie dają swoje najlepsze zdjęcia i to po obróbce. Na nich kaszalot wygląda jak modelka z wybiegu a krasnal ze 168cm wzrostu jak gracz w kosza.

Gość woooool
darker co byś zrobił jakby cię rodzina swatała z jakąś?

Ajtam ajtam. Aż takiej nobróbki raczej w amatorskich warunkach nie da się zrobić, żeby odwrócić temat o 180 stopni. Dziwne zasady panują w Twoim świecie fantazji Darker

" 19:16 [zgłoś do usunięcia]woooool darker co byś zrobił jakby cię rodzina swatała z jakąś?" Bywają realia, że to bywa regułą w niektórych realiach . . .

Oj nie wiem. Co taka "amatorka" może zrobić? Zmienić kolor oczu i może cerę podretuszować. Albo najwyżej dać zdjęcie sprzed paru lat. Napewno jakieś sztuczki są możliwe, ale napewno bez zbytniego pola do popisu . . .

Gość a ty prawiku n
Ty Niski... pisales ze byles na 28 spotkaniach i zadna sie nie odezwała, wiesz dlaczego? BO KLAMALES ZE WZROSTEM pisales na portalu ze masz 173 a w realu masz 168i jestes chudy jak male dziecko, myslisz ze jakas idiotka sie na to nabierze? na fotce normalne facet w rozmowie chyba tez debilem nie jesyes a przychodzi skruczony karakan do tego oszust i pewnie niesmiała niemowa dlatego zadna sie nie odezwala