Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski prawiczek

Mój sąsiad jest niski i ma dziewczyne ale...

Polecane posty

Gość a ty prawiku n
uwierz ze 5cm kazdy zauwazy a juz na pewno nikt nie chce spotykac sie z oszustem

One tez sciemnialy a nic nie mowilem. Niby szczupla budowa ciala a przyszla ''lekko'' otyla, bardzo ladna z twarzy, moglbym sie z nią spotykac, smialismy sie cale dwie godziny, mielismy o czym rozmawiac a jednak sie nie odezwała. Napisalem ja a ona nic :( nie wiem co robie zle

Gość a ty prawiku n
widac wyobrażaly sobie kogoś innego, nie ma sensu pisać z kims tygodniami na gg, spotkanie po max tygodniu

Żadna panna nie chce niskiego kaleki. Przecież to wstyd się z takim pokazać na mieście, już nie mówiąc jak groteskowo to będzie wyglądać jak ona założy szpilki. I jeszcze do tego kłamać, że jest się wyższym... ty skończony idioto myślałeś, że to się nie wyda w ciągu pierwszych 10 sekund? Za 168cm wzrostu u faceta to renta powinna być przyznawana. Już lepiej na wózku jeździć niż sobie gazetę podstawiać aby bilet w autobusie skasować.

Gość burreeea
niscy mają JAKĄŚ szanse o ile maja dystans do siebie, nie oszukują, nie wymagają modelki, są ciekawi potrafią kogos zainteresowac. Niski to typowy prawik sam wygląda jak karakan a chce ładną i wysoką, do tego jest bezrobotny, nie wychodzi z domu bo go nikt nie lubi. No kurva porazka a nie facet. Nastepny do kolekcji ble ble, cream, argen, p bez wiary skad was sie tu tylu bierze?

Gość rgtyujrtds
edfrg

Gość Kosmita z reklamy
niski wymiata:) Wkręca was bez mydła:)

Gość bdadadamjwt
takie kurduple są najgorsze, albo zboki albo czuby, w klubach podrywają stawiają drinki i myslą ze dasz im szanse :D hitler i kaczyńskie to tez kurduple wiadomo jacy oni byli i są miałam w klasie takiego ok 165 byl mily uczynny gadal z dziewczynami a na boku obgadywal wszystkich ze hej,zakłamany człowieczek

Gość hjkhl
Za to ci przystojni są tacy wspaniali i nie widać po nich że są jakimiś zbirami..