Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amarettoo

Wyszłybyście za mąż dla pieniędzy?

Polecane posty

Gość Amarettoo

Załóżmy sytuację: facet zarabia ok 80-100 tys miesięcznie, wykształcony, inteligentny, wpatrzony w Was jak w obrazek. Ale prawie 30 lat od Was starszy.

nie, co bym z tymi pieniędzmi i starym dziadem zrobiła? Jego wysłała do sanatorium, a sama pojechała z kochankiem na wakacje?

Gość Exetta
Nie. I żadne pieniądze przy takiej różnicy wieku.

Gość przeciez trzeba
Wyszłąbym. Pod jednym warunkiem. Bez seksu. Posprzątam, ugotuję, pocieszę, bedę przyjacielem... ale nie byłabym w stanie uprawiać z nim seksu.

Gość znana i nieznana
znam przypadek, że dziewczyna ma 20 lat on 50 jest gołodupcem, zyją na pokoju, bez kuchni, łazienki🖐️

Gość miiilenkaaa
wyszłabym, i tak nie mam szczęścia w miłości i raczej księcia z bajki już nie poznam, a z takim kasiastym dziadkiem przynajmniej świat bym sobie pozwiedziała;)

Gość znajomaaaaaaa
nie znam juz taka pare...nie spia ze soba on jezdzi do night clubow a ona ma kochankow....i sie nawzajem nienawidza

Gość autorko proszę nie porzucaj
tak Skoro ma tyle kasy to pewnie jest i tak w lepszym stanie niż biedny 40latek ;)

Gość horczik a pożoutka
małżeństwa zawarte dla pieniędzy są o wiele trwalsze niz te z milosci. miłość kobiety do faceta jest zazwyczaj krótkotrwała, a do pieniędzy wieczna.

Gość stary dla biednej
,,miiilenkaaa wyszłabym, i tak nie mam szczęścia w miłości i raczej księcia z bajki już nie poznam, a z takim kasiastym dziadkiem przynajmniej świat bym sobie pozwiedziała ,, Mam tak samo jak Ty :P

Gość oszalałaś? za tyle?
a ty stary ile masz lat?

Gość Nie i nie..
Ja 30 on 60, w łóżku detka, w rozmowie tez nie to samo Cóż ci po tych pieniądzach jak meczysz sie i marnujesz życie ze starcem

Gość frdgjrdfgvtfrgdrh
Tak, bez problemu. Komfort życia ważniejszy niż motylki w brzuchu.

Gość niezłe prowo :)
po co mi pieniądze mam swoje tyle że wystarczy "na życie i na przyjemności" a do pieniędzy się nie przytulę a do Niego 😘 z przyjemnością

Gość er5t6yhgfdwety
czyli miałabys motylki do pieniędzy? i Zero uczucia ?to jak by to sie miało ?Nie potrafie zrozumieć , przecież uczucie jest wtedy kiedy obydwoje sie w sobie zakochują ,,,ee nie rozumiem 🖐️aa i nizależnie od różnicy wieku :)

Gość taka sobie jaaaaaaaaaa
Nie, za duża różnica wieku, żeby chociaż z 10-15 lat i jakby był w miarę przystojny to może...Niektórzy piszą, że pieniądze ważniejsze niż motylki w brzuchu-pewnie, ale gdybym musiała zmuszać się do seksu ze starym dziadem, to później tę fortunę bym na psychiatrów wydała, a wątpię, żeby chodziło o białe małżeństwo.

Gość er5t6yhgfdwety
kazdego indywidualna sprawa, nie mozna rozpatrywać i wrzucać wszystkich do jednego worka,wszystko zalezy od ludzi od dojrzałości ,odpowiedzialności wiec nie da sie określić

Gość tylko jeśli nie chciałby
żebym podpisała intercyze przed slubem:D

Gość własne pod
a ja tak mam 60 więc 90 latek jest dla mnie idealny

Gość ertyuity
kazdego indywidualna sprawa, nie mozna rozpatrywać i wrzucać wszystkich do jednego worka,wszystko zalezy od ludzi od dojrzałości ,odpowiedzialności wiec nie da sie określić

Gość xyzabcdef
Ja mogłam wyjść, ale tego nie zrobiłam. Mężczyzna nie był przy tym starszy ode mnie o 30 lat tylko o 7. Warunkiem była przeprowadzka do innego miasta, nie podejmowanie pracy zawodowej i towarzyszenie mężowi przy wszystkich spotkaniach biznesowych, czyli zostanie typową maskotką, która za wiele powiedzieć nie może. Pomimo że jestem sama nie żałuję nawet przez chwilę, że się nie zgodziłam na taki układ!

Gość sossssss45
Tak. Jeśli tylko bym go lubiła

Gość wygodny
Z DOMU? TO TAK! Z PRACY? MNIEJ! Z KOŚCIOŁA? NIE!

Gość wygodny
PIENIADZE ZAWSZE WRACAJĄ WCZEŚNIEJ CZY PÓŹNIEJ DO MNIE