Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Ktora firma laktatora elektrycznego wg Was jest lepsza Madela, Avent? A moze jakas inna? To samo tyczy sie podgrzewacza. Ktory podgrzewa dobrze, rownomiernie i w miare szybko? Chce zamowic dzisiaj na allegro i sie zastanawiam ktore wybrac, dziekuje za rady

Gość dsgcvlKJBVF
Medela lub Ameda-rewelacja,miałam okazję testować, niestety wysoka cena

Gość dsgcvlKJBVF
Mam podgrzewacz Canpol'a, sprawdza się bardzo dobrze

Ja miałam podgrzewacz Aventa, dobrze grzał :) Laktator też Aventa tyle że ręczny ale też byłam z niego bardzo zadowolona, elektryczny jak dla mnie robi za dużo hałasu. A co do butelek to nie poradzę bo nie używaliśmy ich wcale :)

Gość taka jedna przypadkowa
ja miałam i te co podałam z linku i te co Ty wstawiłaś lepiej odprowadzają powietrze i naprawdę te jak i zarówno te zwykłe są super :) ale ja dla pewności aby nie było brzuszkowych problemów kupiułam te z tym czymś w środku :) Teraz dla drugiego maluszka mam jedną małą z AVENT'u jedną dużą z TT i jedną z tą rurką w środku, ale mam zamiar karmiś piersią i nie poddawać się tak szybko jak z pierwszym, a butelki dostałam od przyjaciółki, bo zostały jej po pierwszym dziecku :)

ja laktator mam elektryczny z tomme tippie, podgrzewacza nie mialam bo go nie potrzebowalam a butelki przy synku miałam z aventu, teraz mam i Avent i tomme tippie po jednej jak narazie bo tez mam zamiar karmić piersia.. niestety przy pierwszym br dach brak pokarmu oby teraz było inaczej...

Gość kamcia1507
Ja wypróbowałam na moim dziecku zarówno butelki TT, jak i Avent i TT kompletnie się nie sprawdziły.

każde dziecko lubi co innego:) u jednych sprawdzi się to a u innych tamto:) dlatego nie uważam aby kupowac całe zestawy tylko np 2 butelki po butelce z jednej firmy i już :) Mojemu akurat przypasowały TT, ale teraz dla drugiego mam i TT i Avent :)

ja niestety musze sie zaopatrzyc odrazu w wiecej, i zamawiam do Norwegii... To teraz juz calkiem nie wiem czy Avent czy TT :(

co do podgrzewacza to jak bys chciala butelki TT czy Avent to musi byc na tyle szeroki aby one sie do niego miescily, bo same w sobie sa ponad wymiar normalnych butelek :) No a co do wyboru to decyzję musisz podjąc sama, ja na TT nie narzekałam , Aventu nigdy nie używałam więc nie wiem :) wszystko co miałam był z firmy Tomme Tippee laktator ręczny, podgrzewacz, sterylizator do butelek, butelki :)jak dla mnie firma godna polecenia i większośc koleżanek używa tej właśnie firmy dla swoich dzieci :)

a w Norwegii nie ma tych firm? Bo w UK są i w PL też...

ja mam laktator elektryczny spectra3 i jestem zadowolona...sila ssania jest regulowana,moze nie wyglada on jakos specjalnie ale swa funkcje spelnia w 100%

Moj bedzie uzywany codziennie przez jakies pol roku. Bynajmniej tak bym chciala... Ty tez uzywasz do codziennego uzytku czy tylko jako dodatek?

Ja butelki, podgrzewacz oraz sterylizator Tommee Tippee. Super! A laktator elektryczne Madela. Mam jeszcze inny aventa a;e ten pierwszy lepszy

Kupilam jednak laktotor TT ta nowsza wersje http://allegro.pl/laktator-tommee-tippee-elektroniczny-nowa-wersja-i2642941658.html widze ze on ma funkcje masujaco/przygotowujaca i 3 opcje ssania, Avent niestety nie... A co do Medeli to jakos nie widzi mi sie ta firma... i buteleczki antykolkowe tez zamowilam z TT i podgrzewacz zamowie na dniach tez z TT. Zobaczymy jak ten zestaw sie sprawdzi :) dzikeuje za rady