Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 33-lata

Rozstać się czy wyjść za niego za mąż? Mam 33 lata

Polecane posty

Gość 33-lata

Jestem załamana bo mam 33 lata od kilku lat w zwiazku który zmierza do slubu, ale ostatnio jest miedzy nami coraz gorzej. Czuje podswiadomie ze tego nie chce, ale czuje tez ogromny strach. Boje sie że nie oztsanę już nigdy matką.:-(

Gość wredniucha
chcesz mieć dziecko ze strachu???

Gość mm......
no faktycznie zrób sobie dzieciaka tylko po to żeby zostac matką i wychowasz kolejnego emocjonalnego kalekę bo w domu rodzinnym nie będzie miłości stara krowa jesteś a głupia jak but

Gość 33-lata
Nie ze starchu, chcę miec dziecko bo zawsze o nim marzyłam. Mam obecnie 33 lata jak od niego odejdę to nie wiem czy jeszcze kogoś zdołam poznać. lata szybko lecą a spotkac normalnego faceta nie jest łatwo

Gość wredniucha
jak się między wami nie układa, to prędzej czy później zostaniesz samotną matką - chcesz dzieckiem zapełnić pustkę po facecie? a

Gość chrupcia
Dziewczyno zachowujesz sie jak małolata żeby mieć dziecko to nie trzeba wychodzić za mąz mósisz mieć bardzo niską samoocene bo która dorosła kobieta wychodzi ze strachu że zostanie sama masz 33 lata ale pusto w głowie ........

Gość jak masz obawy to tego nie rob
wyszłam zamąz zeby nie byc samą, kochałam go , ale były pewne cechy jego charakteru ktore mi przeszkadzały, ale kochała bałam się ze nikogo juz nie poznam, a teraz jestesmy jak obcy ludzie, mąz mnie poniza, nabija sie ze mnie i po co mi to było