Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfdfdfffffd

kto z Was brał/bierze SSRI?

Polecane posty

Gość dfdfdfdfffffd

?

Gość turn me on
je biere

Gość ytkaa
brałam bioxetin czyli popularny prozak, pomagal mi i to bardzo, dzis mysle zeby zenowu do niego wrócić

Gość turn me on
parogen.

Gość dfdfdfdfffffd
po jakim czasie zaczęły działac na was te leki?

Gość turn me on
po 2 tygodniach widać juz poprawe.

Gość krakowska trufla kasztani
ja bralam, wiekszosc dziala po okolo 2 tygodniach, czasem 1 a czasem 3 tyg, roznie bywa

Gość ytkaa
po miesiacu no i pamietaj ze czasami jest ciezko dobrac leki, ja dopiero trafilam na taki za 6 razem

Gość dfdfdfdfffffd
biore 6 dzień -boli mnie głowa i jestem pobudzony

Gość turn me on
co bierzesz?

bywaja takie skutki uboczne. ja po lekach ktore bralam mialam bardzo duze nasilenie objawow

Gość fggfghh
i po co brac te swinstwa? to pojscie na alatwizne , trzeba samemu sie za siebie wziac bo inaczej cale zycie bedziecie na lekach i bedziecie tylko wszytsko tlumic zamiast sie teg pozbyc

Gość ytkaa
fggf a czy ty wiesz jak sie zyje z depresja i nerwica?jesli nie to daruj sobie te rady zeby nie brac leków. Po lekach człowiek zacyzna żyć, nie rozumiem dlaczego ma nie brać psychotropów??leki jak leki, jeden bierze na cukrzyce drógi na mózg

fgg uwielbiam rady "wez sie w garsc" :)

Gość takakakakaka
andepin górą :)

Gość fggfghh
kochana ja jestem osoba ktora ma depresje i nerwice wiec wiem co to znaczy, moj stan pogorszyly leki wypisane przez psychiatre i powiedzialam z e nigdy wiecej. walcze sama i nie jest tragicznie a wiem ze nigdy zycie nie wroci na dawne tory, trzeba z tym zyc, przyswoic nerwice ...da sie z nia zyc

Gość fggfghh
chodiz o to ze bierzesz leki stale lub tez ciagle do nich wracasz. Tu trzeba pracowac nad soba a nie zagluszac wszystko lekami bo tka na[prawde masz ja dalej w sobie sztucznie zeochnieta w głab psychiki. Ja nie mowie ze odradzam brania, chcecie to beirzcie ja tam wole walczyc z nia i ja oswajac

fgg jesli przezylas kiedykolwiek depresje, to jak mozesz w ogole dawac rady na zasadzie "wez sie w garsc"? chyba ze ta "depresja" to byly muchy w nosie egzaltowanej panienki, to wtedy moze tak

Gość ytkaa
fgg zbyt szybko sie poddałas, ja trafilam na super lek za 6 razem wczesniejsze tez wpływały na mnie fatalnie. Byłam juz totalnie zdolowana tym ze nie moge utrafic z lekiem az wreszcie sie udało.Nie rozumeim po co sie meczyć? sama sobie nie poradzisz, albo jesli nawet to co to za zycie....

fgg w jednym sie zgodze, ze leki to złooooooooooo

Gość fggfghh
mam depresje!!! czytac ze zrozumieniem wiec wiem co to wszystko znaczy!! lęki, ataki paniki itp itd

Gość turn me on
depresja jest choroba , i nie piszcie ze psychiczna, bo powoduje ja brak hormonu szczescia, ktory leki przepisane przez psychiatre zostaje znowu produkowany przez organizm.

Gość ytkaa
krakowska czemu zło??ja sie z tym kompletnie nie zgadzam!! leki pozwalają nam zyć jak przed choroba, czujemy sie milion razy lepiej, co w tym złego???

turn me on problem polega z tymi lekami na tym, ze nie tylko na produkcje "hormonu szczescia" ma on wplyw lecz na caloksztalt funkcjonowania mozgu tak naprawde

Gość fggfghh
ytkaa nie męczę sie tragicznie już. Nie cche spychac wszytskiego w glab psychiki gdzie przy nastepnym zyciowym problemie a mam ich co rusz pelno do wyboru do koloru,wracac do tabletek. Chce to oswajac. Szkoda ze tego blogu spbie nie zapisalam w kompie ale jest to blog czlowieka ktory wyszedl z nerwicy bez lekow

Gość turn me on
zadne leki nie maja dzialania tylko jednostkowego, zawsze sa skutki uboczne, nawet slynny apap. wiec, po co ta dyskusja? kto chce ten bierze, ja biore bo uratowaly mi zycie, doslownie.

ytkaaa moze moj blad ze rezygnuje z dalszych poszukiwan leku idealnego... moze blad. ale po pierwsze ja nie chce cale zycie byc uzalezniona od lekow (nie chodzi mi o uzaleznienie fizyczne tylko o to ze bede musiala je brac by sie dobrze czuc). zawsze bylam gównem i czułam się jak gówno, po prostu niektorzy tak maja defaultowo chyba. moj stan pozwalal mi funkcjonowac, gdy zaczelam z tym walczyc to pierwszy lek doprowadzil mnie do stanu gdy nie moglam wstac z lozka, nie wspomne chocby o umyciu sie :O nie, dziekuje.

turn me on a mi omal nie odebraly...

Gość ytkaa
krakowska przez to ze zrezygnowalas to nie dowiesz sie jak wiele daja te leki, jak super mozna sie czuć. Nie rozumeim czemu chcesz sie gówniano nadal czuć, dziewczyno skoro leki pozwalaja na super samopoczucie to korzystaj!! ja narazie nie biore bo planuję ciąże ale uważam że te leki to cudowna sprawa. A że nie trafiłaś i ze się pogorszyło to normalne, ja trafilam za 6 razem.

Gość turn me on
ja trafilam za pierwszym razem, biore juz drugi rok i na wiosne wraz ze sloncem mam zamiar zejsc do zera. teraz biore jedna tabletke. chcialam zejsc na jesieni, ale balam sie depresji sezonowej. z wiosny duza ilosc slonca i bedzie dobrze. czuje sie swietnie. nie. problemy nie znikaja, ale masz wiecej sily do walki z nimi. masz motywacje, masz chce, jestes heppy:) o to chodzi.