Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chhhoorrrda

co to jest?pilne pomocy

Polecane posty

Gość chhhoorrrda

Co to jest?wiem ide jutro do lekarza do internisty i do ginekologa i dermatologa...bo od miesiaca czasu wlosy wypadaja mi garsciami z cebulkami!zaden nie lamie sie w polowue ale kazdy wypada w calosci Z cebulka!a od tygodnia czrsto oddaje mocz naawet co godzine max co dwie a nie piexE mnie bo gdyvy piekli moglabym myslec ze to zapal.pecherA a nie boli nic.nie jestem w ciazy a corka ma juz 2lata wiec polog to tez nie jest wiec co?cukrzyca?anemia?aleanemia??przeciez jem wszystko nawet za duzo nie odchudzam sie

Gość chhhoorrrda
Pisze tu moze ktos mial podobnie bo zanim lekarze zrovia. Badania to troche czasu zleci a na oko nikt mi nic nie powie moNaa gdybac ale nigdy tak nie kiLam by wlosy farsciami wylatywaly z cebulkami nie farbuje ich.uzywam szamponu dovrego a one wylatuja jak nawet palcami lekko przeczesze je.do tego ten.mocz co godzibe dwie

Gość do autorki tego tematu
wez sie debilko najpierw naucz pisac wypierdalaj

Gość załamanaaaaaaa
a może możecie polecić jakiegoś dermatologa w Warszawie? już kilka lat nie byłam, a ostatnio, wydaję mi się, że to na tle stresowym mam okropny trądzik na twarzy, dekoldzie.. bardzo dawno miałam problemy z trądzikiem, ale od jakiś 6 lat miałam spokój, czasem pojawił się jakiś jeden pryszcz na krzyż a od jakiś 3 tygodni, czuję się po prostu fatalnie, mam wrażenie, że mam tarkę na twarzy!