Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśkakaa

Jaki internet do takiego domu ???

Polecane posty

Gość kaśkakaa

Jaki internet można polecić osobie która mieszka w mieście w domu jednorodzinnym, nie ma kablówki ani telefonu stacjonarnego ??? Ten ktoś miał już radiówki chyba ze wszystkich sieci komórkowych i prawie nigdy nie było internetu a ściągnięcie maila graniczyło z cudem. Niech ktoś coś poleci bo ta osoba bez przerwy przychodzi do mnie na internet a mam jej już serdecznie dość !!

Gość radiówka to nie jest
z sieci komórkowej

Gość fvergew
nie macie w okolicy jakiegoś małego prywatnego dostawcy radiowego internetu ?

Gość kaśkakaa
no ja też tak myslałam ale ta osoba twierdziła że dostawała coś takiego od sieci co nazywa się radiówką tylko z logo danej sieci komórkowej :o nie znam się na tym za bardzo więc nie wiem o co chodziło. Ale niech ktos poleci jakiś internet

Gość kaśkakaa
fvergew a jaki jest koszt założenia takiej radiówki ? Bo on twierdzi że jakieś 500 zł to prawda ?

Gość dsdvsd
dobrze działa z Play na kartę jeśli ktoś nie korzysta bardzo dużo i nie zależy na szybkości bo prędkość to około 1mb. Warunek że jesteś w strefie zasięgu Play http://internet.play.pl/maps/map Jeśli jest się na granicy zasięgu można poprawić go taką antenką za około 30zł. Koszt wychodzi wtedy modem 130zł, antenka 30zł, karta sim 10zł, doładowanie na 2 msce 50zł powinno wystarczyć do przeglądania netu.

Gość kaśkakaa
a jakie jest koszt założenia radiówki ? Bo ten interenet w większości będzie mu słuzył do ściagania materiałów więc ten play się chyba nie sprawdzi a wydaje mi się że juz nawet taki z play miał i bardzo kiepsko działal.