Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ptasznikos

Czy ma ktoś tv z ambilight

Polecane posty

Gość Ptasznikos

Ostatnio sporo się pojawiło informacji na temat tego podobno super gadżetu ale jak poprosiłem gościa żeby mi to zademonstrował w sklepie to powiedział, że i tak nie wiele to da bo efekt jest dopiero w nieco zaciemnionym pomieszczeniu. Może ma ktoś taki tv u siebie i może mi opisać jak to działa w realu?

Gość ukaniex
Ambilight najlepiej działa w pomieszczeniu gdzie nie mamy bezpośredniego nasłonecznienia na ścianę na której znajduje się telewizor. Kolor ścian właściwie też nie ma większego znaczenia gdyż w systemie możemy sobie go ustawić i kolory będą się dopasowywały do ściany. Na pewno nie trzeba już oglądać tv przy zapalonym świetle ale jednocześnie oczy nie męczą się od oglądania tv. Fajny efekt, czasem bardzo nastrojowy i przytulny.

Gość addiiii
Jak dla mnie Ambilight to jeden z najfajniejszych gadżetów w moim tv. Wiadomo, że najlepiej działa gdy jest dość ciemno, ale i tak uważam, że dla tego efektu warto kupić philipsa. Ja dodatkowo mam jeszcze 3D i masę innych udogodnień i aplikacji. Jestem zadowolony i za nic bym go nie zamienił na inny.

Gość Wow!!
Mój mezus zakupił wczoraj własnie filipsa i ciekawa jestem jak to będzie wyglądać;) Na prezentacjach fajnie wyglada.