Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIEMOGEZNALESC26

Gdzie mam szukac faceta?

Polecane posty

Gość NIEMOGEZNALESC26

Po rozstaniu z chlopakiem z ktorym bylam 7 lat minal rok ,on sobie znalazl dziewczyne po 2 tyg a ja nadal nie moge trafic wciaz tylko slysze od kolesi : chce tylko sexu :( juz mam dosyc zmieniania facetow spotykam sie obecnie z fajnym kolesiem ktory byl 6 lat z dziewczyna i niestety tez chce tylko sexu chcialabym go przekonac do zwiazku,ale nie wiem jak to zrobic on rowniez nie ma nikogo rok czasu .. juz nawet nie wiem gdzie kogos poznac bo przez internet to chyba nie taki dobry pomysl czy dyskoteki :(

Nie porównuj się do niego. I wskakiwanie ze związku w związek nie jest dobre, skąd wiesz czy naprawdę coś czujesz czy po prostu przyzwyczaiłaś się, że z kimś jesteś i szukasz zapchajdziury? I nie wiesz na czym ich relacja się opiera. Daj sobie czas, na siłę nikogo do niczego nie przekonuj:)

Gość NIEMOGEZNALESC26
No tak nie moge go zmusic do zwiazku ,ale jak juz sie nie bedziemy spotykac to ja juz nawet na sex z nikim nie chce sie umawiac bo to bezsensu tylko mnie to boli jak widze niezbyt atrakcyjne kobiety maja facetow a ja nie ;(

Gość NIEMOGEZNALESC26
no jak tylko sexu chca a nie mnie to co mam dac? Tylko ze zawsze jak kogos poznam to nie szuka laski i juz mam dosyc

Gość Nimrod26
a powiedz jakich facetów szukasz? jakich preferujesz ?bo wiesz, z tego co piszesz może poznajesz facetów w typie samcow którym tylko jedno w głowie?

Gość A ja też szukam
ale w ta druga stronę :) Ostatnio jakos nabrałem pewności siebie i jak sa jakieś w miarę okoliczności to po prostu zagaduje ! :D czy to sklep czy gdzies tam po drodze :)

Gość kronska
To prawda. Teraz faceci nie chca zwiazku. Tylko jakies dziwne uklady kolezenskie z bonusem za pewne.

Gość NIEMOGEZNALESC26
hmmm nawet jak zagadam to pewnie uslysze nie chce zwiazku

Gość Nimrod26
A ja też szukam - dobre podejscie! ;) powodzenia

Gość Nimrod26
NIEMOGEZNALESC26 a ja np szukam zwiazku a nie sexu i co? nie generalizuj

Gość kobietrazmakijazem
nie rozumiem po co kobietom facet, to przeciez najgorsze przeklenstwoi kobity - facet

Gość a ja jestem kobietą
i też nie chcę związku, czasami mam ochotę wyjść ze znajomymi ale pogadać z fajnym kolesiem ale mieszkam z córką, jestem po nieudanym związku i nie mam ochoty się znowu w to pchać, jest nam dobrze i nie wyobrażam sobie żeby wprowadził się do nas jakiś samiec, żeby jemu gotować i prać skarpetki nawet gdyby miał mi w tym pomagać

Gość NIEMOGEZNALESC26
tez racja mieszkalam z facetem ,ale potrzebuje z facetem gdzies wyjsc,porozmawiac a ja nawet nie moge do niego dzwonic rozmawiamy na fb tylko nie chce chodzic nigdzie ze mna tylko w domu i sex a ja potrzebuje wiecej

Gość kobietrazmakijazem
kobiety, po co mam facet?

Gość Nimrod26
świetnie jestes z facetem który się do Ciebie nie przynaje?

Gość NIEMOGEZNALESC26
to znaczy on chce tylko sexu a szkoda

Gość kronska
Wilczyco... sama nie wiem... wlasnie zalozylam swoj temat o czyms co wiaze sie z tym wszystkim. Jest naprawde kichowato pod tym wzgledem.

Gość szczery do bolu facet
kronska tak, faceci teraz nie chca zwiazkow, bo po co nam zwiazki? kobieta jest nam potrzebna tylko do seksy, mamy brac krowe do domu by miec mleko?

Gość kronska
mamy brac swinie, skoro potrzebna nam tylko kielbaska?

Gość NIEMOGEZNALESC26
tak sie tylko mowi po co zwiazek a potem wam zacznie czegos brakowac tez na poczatku po rozstaniu nie chcialam faceta a teraz mi go brakuje :(

Gość kronska
chyba w zyciu chodzi tez o cos innego... ale faktycznie nie ma na co (kogo) liczy obecnie.

Gość szczery do bolu facet
kronska jesli chcesz tylko kielbaski to powinnas sie cieszyc ze faceci chca tylko seksu po co ten lament, jak nie chcesz faceta?