Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIEMOGEZNALESC26

Gdzie mam szukac faceta?

Polecane posty

Gość niuniarr
ja postanowilam zostac lesbijka bo od zawsze zwracam uwage na ladne dziewczyny, umawiajac sie z dziewczna nie ryzyKUJE ze chce ona ode mnie tylko seksu a potem mnie oleje i nazwie szmata i opowie wszystkim wiekszosc mezcyzzn polskich ubiera sie buraczanie i ma prymitywne umysly. ich przeciwienstwo stanowia nieliczni, ale wcale nie lepsi gogusiowaci wymoczki o cechach narcystycznych. Z kobieta szybko nawiaze wspolny jezyk, mamy podobne potrzeby, prawie zadna kobieta nie jest dla mnie odrzucajaca fizycznie a polscy mezczyzni nieraz maja takie twarze albo wypowiedzi albo ubrania ze no przepraszam - odechciewa sie wszystkiego... kobiety zawsze o siebie dbaja, myja sie i co najwazniejsze lesbijki prawie w ogole nie maja chorob wenerycznych - bo skad niby? a jesli maja objawy to ida do lekarza, bo kobiety sie zwykle lecza ze swoich problemow natomiast u mezczyzn wiele chorb wenerycznych przebiega bezobjawowo. kobieta ciagle jest infekowana i nie wie czemu problem powraca mimo ze ciagle sie leczy. Po prostu logika nakazuje przestac zabiegac o mezcyzn skoro jestesmy im potrzebne tylko do ruchania. Niektorzy daja sie namowic na slub i zalozenie rodziny, ale potem i tak zdradzaja. Bez sensu jest bycie z facetem, to zwierze. Jedynie skrajnie ulegli faceci jeszcze ujda bo mozna im narzucac dyscypline ale tu trzeba byc niezla aktorka i nie brzydzic sie ich ciala, ktore jest jednak ohydne.

Gość gość
.