Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie pytaniee.

Jak mam jutro rano powiedzieć ze nie ide do szkoly?

Polecane posty

Gość takie pytaniee.

Matka zawsze pretensje ma, co robic, jestem chora i nie mam ochoty

Gość ambafatimabyloinima
To nie idz, w czym masz problem, ile masz lat, ze sie matki pytasz czy mozesz nie isc

Gość jaki żal mieć takie dziecko
Powiedz jej - Mamo przykro że masz tak tępą córkę, która nie chce chodzić do szkoły i być kimś w życiu, coś osiągnąć, więc mówię Ci prawdę jak jest i nie idę do szkoły. Jak twojej Matce musi być przykro, pomyśl.

Gość takie pytaniee.
ona rano mnie budzi zawsze i pretensje ma jak nie wstaje :/ wiem ze to glupie, jestem w klasie maturalnej

Gość takie pytaniee.
jaki żal mieć takie dziecko sory ale ty jestes jakas uposledzona????

Gość duyqdqwud
Dzisiaj jej powiedz i bedziesz miala z glowy. Idz do niej i powiedz ze jestes chora, spytaj czy ma jakies lekarstwa itd. Powodzenia!

Gość takie pytaniee.
bardzo dziekuje za rade,ale ona wie ze jestem chora,sama mi daje leki ale normalnie nie mysli o tym zebym zostala w domu,a mam dosc jej jekow i nie wiem co zrobic rano. powiedziec normalnie nie moge ze zostaje bo sie zleczuje bo znowu sie zacznie. prawdopodobnie grypa mnie wziela. chyba ze bede udawala goraczke..

Gość ambafatimabyloinima
powiedz prawde - ze masz sprawdzian i nie chcialo ci sie uczyc

ale głuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee prooooooooooooooooooooowooooooooooooooooooooooooooooo maaaaaaaaaaaaatuuuuuuuuuuuuuuuuuuurzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyystkoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Gość takie pytaniee.
prawda jest taka ze nie mam sprawdzianu a przygotowania do chrztu pierwszaków i niezbyt nawet czuje sie na silach zeby isc. whedif ty masz cos z glowa:p

Gość duyqdqwud
Ja tam przytykalam zawsze termometr do kaloryfera. A gardlo mam czerwone zawsze bo w dziecinstwie mialam czesto anginy. Nawet teraz jak pojde do lekarza i rozdziawie paszcze to od razu mowi ze mam stan zapalny, podczas gdy ja tak na prawde jestem zdrowa. Moze idz jutro do lekarza i powiedz ze masz symptomy grypy?

Gość ambafatimabyloinima
rozrzuc naokolo lozka chusteczki higieniczne, postaw kubek po herbacie, butelke po syropie itp... troche wyobrazni :/ przeciez nikt na kafe ci usprawiedliwienia nie napisze

)Po prostu zamiast do szkoły idź do lekarza, lekarzowi powiedz, że nie masz dzisiaj siły i słaby dzień, lekarz da ci usprawiedliwienie a ty po prostu pokaż to matce po powrocie. Jezu, dorosła jesteś.