Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alina101

Czy mogę byc w ciąży?

Polecane posty

Gość Alina101

Witam. Mam pewny problem. Ostatni okres dostalam 22 sierpnia,trwał 5 dni. Każdego miesiąca dostawałam okres 21 - 25. Z moim chłopakiem kochałam sie 31 bez zabezpieczenia. Dziś jest juz 1.10 a ja nadal nie dostałam okresu. Nie zaobserwowałam żadnych objawów.

Gość Perw mobilna
Jeśli uprawiasz seks bez zabezpieczenia to zawsze jest możliwość ciąży. Jeśli miesiączka spóźni się dwa tygodnie wówczas zrób test i idź do ginekologa.

Ja myślę że już możesz zrobić test żyć w niepewności jeszcze tyle czasu będzie trudne. Seks bez zabezpieczeń zawsze stwarza opcję bycia w ciąży ale jest całe mnóstwo innych przyczyn dla których okres mógł się spóźnić.

Gość agiew
Powinnaś prowadzić samoobserwację cykli - określać kiedy masz dni płodne a kiedy niepłodne. W ten sposób unikniesz wpadki, poznasz swoje ciało i będziesz spokojniejsza. Poczytaj sobie o testerach owulacyjnych na ślinę.

Gość Alina101
Dzięki za odpowiedzi. No wlaśnie ostatnio nie zdarzało mi się takie opóźnienie w okresie. Dlatego zaczynam się powoli martwić.

Gość Alina101
Dziś rano zrobiła test czekałam 5 minut i była tylko jedna kreska ( w łazience miałam zapaloną tylko małą lapke,bo światło nie działa mi od wczoraj) w pokoju położyłam test na stole. Po godzinie zobaczyłam,że jest jedna mocna kreska,a jak przechylam test widze ledwoo widoczną 2 kreske. Ona na prawdę jest ledwo co widoczna. I nie wiem czy jej nie zauważyłam w lazience. czy to coś może oznaczać?

Jakbyś przeczytała ulotkę to byś wiedziała, że test odczytuje się tylko i wyłącznie po czasie określonym w ulotce. NIE PÓŹNIEJ. :o

Gość Alina101
Czytałam i to nie raz. Tylko pytanie czy to jest możliwe,że pod dłuższym czasie może pojawić się druga kreska...

Gość Alina101
nic? Tylko się pytam,po to jest forum...eh