Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Falling_from_an_aching_heart

Ciekawość to pierwszy stopień do...

Polecane posty

Posiadania fetyszy. Zauważyłam, że ludzie lubią tu pisać pierdoły tego typu. Więc proszę bardzo! Macie wolną rękę na klawiaturze aby napisać coś o swoich zboczeniach! Tak do urozmaicenia wątku, daje tak zwany TOP 10. 1. Koprofilia - To zaburzenie na tle seksualnym pozwala na osiągniecie pełni dzięki wykorzystaniu kału. W trakcie aktu zdarza się, że osoby takie wypróżniają się albo żądają takiego zachowania od swojego partnera. Odchody często rozmazywane są później na ciele. 2. Emetofilia - W przypadku emetofilii czynnikiem stymulującym stają się wymioty. Odruch wymiotny może być spowodowany np. przez medykamenty lub spożywanie moczu partnera. 3. Klismafilia - Wlew doodbytniczy kojarzy się wielu osobom z przykrą procedurą medyczną. Są jednak ludzie, którzy uśmiechają się na samą myśl o takim zabiegu. Producenci gadżetów, z myślą o nich wprowadzili do sprzedaży specjalne zestawy do wykonywania lewatywy. Nabyć je można w sex shopach. 4. Mysofilia - W przypadku mysofilii fetyszem jest brud i wszystko, co z nim związane. Pobudzająco może działać w takim wypadku brud własny albo partnerki. Osoby, które podnieca brud, mogą odczuwać pobudzenie także podczas wąchania brudnych majtek. W Japonii wąchanie używanych majtek jest na tyle popularne, że przez jakiś czas można było je nabywać nawet w specjalnych automatach. 5. Arachnefilia - Większość osób na sam widok pająka drży, ale są również ludzie, których wszelkie uciechy seksualne są związane właśnie z tymi stawonogami. 6. Akrotomofilia - W przypadku osób, których dotyczy akrotomofilia, spełnienie seksualne możliwe jest wówczas, gdy obcują one z osobami pozbawionymi kończyn, np. w wyniku amputacji. 7. Dendrofilia - Niektóre osoby, chcąc zmniejszyć swój popęd seksualny zaczynają myśleć o takich rzeczach jak drzewa, ale są również ludzie, którym na widok drzewa zaczyna gotować się krew w żyłach. W przypadku dendrofilii, to właśnie drzewo jest fetyszem. 8. Endytofilia - Osoby, które "cierpią" na endytofilię osiągają spełnienie tylko wtedy, gdy podczas zbliżenia ich partner jest ubrany "od stóp do głów". 9. Podofilia - Jest to fetyszyzm stóp. Podniecenie wynika w tym przypadku głównie z obcowania ze stopami partnera seksualnego. Kontakt z nimi może przejawiać się w różnych formach: przez dotyk, wąchanie czy całowanie. 10. Agorafilia - Fetyszem staje się tutaj miejsce publiczne. Osoby, które upodobały sobie agorafilię, odczuwają pełną satysfakcję seksualną jedynie w miejscach takich jak: dworce, przymierzalnie w sklepach czy windy. Czego to chory ludzki umysł nie wymyśli... Źródło: niewiarygodne.pl "10 najbardziej perwersyjnych fetyszy"

słyszałem o takich hardcorowych przypadłościach ale to juz raczej bardzo skrajne przypadki. Każdy ma jakiś fetysz. Mniej lub bardziej uciążliwy lub wstydliwy. Ja też mam ale na szczęście nie żaden z opisanych.

Gość mieszkaniowiec
ja wole ruuchac na zywo niz pisac o tym na forum ludzie, ktorzy pisza o takich rzeczach na forum, to znaczy ze nie ruuuchaja na zywo i musza gdzies swoje emocje wyrzucic proste i logiczne.

fubu Ja wiem, że są gorsze, a z tej strony zostały wpisane bo nie chciało mi się dalej szukać. A po drugie nie znam nazw tych wszystkich dziwactw, ale dzięki za dopisanie reszty. Oglądanie programów dla dzieci? No ja dziękuję, żeby dziecko oglądało program o zjadaniu gówna. :O

Gość *Kamilla Łapicka*
A co jest niby takiego złego w gerontofilii? 💤

ja mam tylko jedna fobie- fetyszfilia, czyli fobia przed tym, że te wymienione wyżej fobie mogą/są prawdziwe

Ja nie odwazylam sie na obejrzenie tego filmu :O Moj maz patrzyl przez palce i po wszytskim powiedzial, ze zaluje :D Teraz jak chce mu obrzydzic dzien to przypominam mu ten film (wiem co sie tam dzialo, ale nie widzialam, wiec jestem zdrowsza) ;)

Gość animianima
sa skrajne, jak opisane przez Was powyżej, ale sa też normalne, wystepujące pewnie częściej. Osobiście jestem zwolenniczką bicia, takiego bicia, po którym zostają siniaki, ślady, zadrapania, cokolwiek. Byle mocno. Duszenie także, do pewnego momentu w którym wszystko z człowieka "uchodzi" ale bez utraty przytomności. Ale w porównaniu z tym, co opisaliście to mam totalny lajt :P

Gość *Kamilla Łapicka*
ale o co chodzi z tym 2 girls 1 cup? co to jest?

Ja nie potrafie patrzec na takie rzeczy, od razu zamykam oczy.....a on mimo, ze wie, ze to obrzydliwe patrzy do konca. Bleeeee....:O A potem mowi, ze zaluje ze ogladal Mimo wszytsko zawsze wchodzi na te filmiki jak mu ktos poleci.

Niebiesko Zielona, on przynajmniej mówi, że żałuję. Jak ja ze znajomymi to oglądałam, to wszyscy mieli odruchy wymiotne, no prawie wszyscy, jedna moja znajoma spokojnie sobie to oglądała, popijając herbatę i jeszcze dodała "Ciekawe co one jadły, że dostały nagle takiego srania", reakcja wszystkich na jej słowa była jeszcze lepsza niż podczas oglądania.

Gość *Kamilla Łapicka*
Odpowie mi ktoś na pytanie? 😭

Kamila poszukaj sobie w googlach ;) Niestety, albo na szczescie, wiekszosc dostepnychw sieci filmikow przedstawia jedynie reakcje ludzi na te filmy. Ale jak dobrze poszukasz to znajdziesz ;)

a swoja drogę muszę popytać w środowisku znajomych lekarzy jak organizm reaguje na takie rzeczy?bo musi mieć to jakieś implikacje zdrowotne:-o