Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyjestem naiwna???>

czy on mnie wykorzystuje?

Polecane posty

Gość czyjestem naiwna???>

spotykam sie z facetem, on ma 24 lata, nie ma jeszcze pracy. Ja mam 30l, pracuje. czesto jak gdzies np wyjechalismy, jemu bylo strasznie glupio, o czym wielokrotnie mi mowil, ale ja placilam, jak skonczyla mu sie kasa, placilam za np jedzenie, jakies przejazdy, zakupy itp. normalne to cz znalazł sponsorke? dodam, ze jest bardzo uczciwy, nie zaden cwaniak. wiem, ze serio mu glupio, ze ja place.

Gość on korzysta z tego
ze jestes ustawiona, ale Ty lubisz widac placic, zeby byl od Ciebie zalezny i w jakis psoob zwiazany ;) motywuj go do znalezienia pracy nie mozesz sobie znalezc jakiegos w swoim wieku?

Gość czyjestem naiwna
ale na tym mi zakurat alezy:)

Gość czyjestem naiwna
no i nie placilam po to, by "byl ode mnie zalezny", ale jak np szlismy wieksza grupa do knajpy, wszyscy jedli, wiedzialam, ze on nie ma kasy, to co, mialam zamowic tylko dla siebei?

Gość on korzysta z tego
ok, wiec nasteponym razem powiedz mu ze chcesz zebyscienp placili na zmiane. 24-letni facet powinien juz miec jakas kase albo starac sie ja zdobyc...

Gość czy to wygodne?
wszyscy wszystkich wykorzystują można wykorzystać miłość aby być szczęśliwa ym

Gość dgsrg5hd
To zwykły dziad nie facet!

Gość on korzysta z tego
pf, ale to ze on jej nie ma nie jest Twoim problemem, tylko jego i jako facet powinen sie sam o to zatroszczyc .... co on jakis ulomny ze na obiad go nie stac ..??!! bez przesady :o

Gość czyjestem naiwna
no nie ulomny, ale nie pracuje, mial troche kasy od rodzicow, ale mu sie skonczyla...

Gość czyjestem naiwna
wiadomo, ze teraz o prace nie jest łatwo...

Gość studiuje czy jaka ma
sytuacje? szuka pracy?

Gość czyjestem naiwna
skonczyl studia, wlasciwie teraz ma sie bronic tylko. wczesniej miewał jakies prace dorywcze, na zlecenie. obecnie szuka pracy, mial chwilowo jakas, ale zupelnie nie z jego "dziedziny" i olal ja chyba po tygodniu czy dwoch.

intensywnie szuka czy wybrzydza? gdzie mieszka?

niech zapisze sie na staz z UP, bedzie mial ze swojej dzialki i jakis grosz tez wpadnie mu

Gość czyjestem naiwna
nie wiem, czy intensywnie szuka, wiem, ze przeglada oferty w internecie... o co chodzi z tym, gdzie mieszka? masz na mysli, czy jest praca? mieszkamy tuz obok duzego miasta wojewódzkiego, ale to nie jest zaden wyznacznik, z praca wszedzie jest bardzo trudno. Z UP juz chyba nie dostanie, bo jak sam zrezygnowal z poprzedniej pracy, to nie wiem, czy na staz go wysla.

Gość jakby bylo mu naprawde
glupio, nie bral by od ciebie. Wiec klamie. Niech wezmie od kogos innego na ten obiad, skoro od ciebie tez umie. dziesiejsze chlopaki to w wiekszosci utrzymanki swoich kobiet, jak sie od poczatku wkrecisz w taki uklad, juz nie bedzie inaczej.

Gość gdyby naprawde bylo mu
glupio, nie bral by od ciebie. Wiec klamie. Niech wezmie od kogos innego na ten obiad, skoro od ciebie tez umie. dziesiejsze chlopaki to w wiekszosci utrzymanki swoich kobiet, jak sie od poczatku wkrecisz w taki uklad, juz nie bedzie inaczej.

w sensie czy placi za mieszkanie i jak? ale zrezygnowal z pracy, nie ze stazu, to jeszcze mus przysluguje! niech jedzie do up i zalatwi sobie staz - pracodawcy chetnie biora na staz, bo maja darmowego pracownika (placi up), a chlopak bedzie mial doswiadczenie w zawodzie i szybciej znajdzie robote

w sensie gdzie mieszka i kto za to placi? zrezygnowal z pracy, nie ze stazu, wiec niech jedzie do up i rozglada sie za stazem w swoim zawodzie (pracodawcy chetnie biora stazystow, bo nic za nich nie placa - placi up). zdobedzie doswiadczenie, to bedzie mu latwiej i przy okazji wpadnie mu troche kasy

Gość czyjestem naiwna
mieszka z rodzicami, wiec wiadomo, ze za nic nie placi. ma swoje mieszkanie po babci, ale na razie w nim nie mieszka (za cos trzeba placic czynsz, czy remont).

Gość on korzysta z tego
jesli teraz bedziesz mu wszytsko fundowac to przyzwyczai sie, zapamieta Ciebie jako swojego rodzaju "sponsorke" ;) i juz gdy znajdzie prace ( a kiedy to bedzie skoro mieszka u rodzicow..?;) ) to raczej nadal bedziesz ta, ktora wiecej daje, niekoniecznie pieniedzy ... masz leniwego faceta i niestety - bez honoru :)

Gość on korzysta z tego
i ambicji no ale jesli lubisz placic, to plac dalej, sa i takie zwiazki :)

Gość czyjestem naiwna
nie o to chodzi, ze lubie płacic. staram sie zrozumiec, ze ktos moze nie miec chwilowo kasy itp. czyli uwazasz ze jest bez honoru? dlaczego?

Gość czyjestem naiwna
"to raczej nadal bedziesz ta, ktora wiecej daje, niekoniecznie pieniedzy ... " tzn?

Gość czyjestem naiwna
uppppppp

Gość tessskniestrasznie
halooo?

Gość tessskniestrasznie
tez tak mialam z moim facetem, tzn moze nie identycznie, ale podobnie. u mnie nistety temat sam sie skonczyl-nie jestesmy juz razem..:(

Gość bez honoru i tyle
facet, któremu zależy na kobiecie nie pozwolilby na to zeby ona mu kupowala na wyjazdach jedzenie i picie i to jeszcze w towarzystwie znajomych ja piedole co za pokolenie nierobów i pasożytów wyroslo !!!

Gość czyjestem naiwna
to co to znaczy, ze mu na mnie nie zalezy? ;(

Gość niuniarr
no sorry ale na drobne wydatki typu jedzenie w knajpie facet powinien w tym wieku juz sobie zarabiac.... motywuj go, to moze cos znajdzie, jest mnostwo mozliwosci na rynku, chyba ze to krolewicz ktory do byle pracy nie pojdzie...