Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana d,.

Były facet - jak go odzyskać gdy jest z nową

Polecane posty

Gość załamana d,.

pomóżcie... jestem załamana... mój były facet z którym miałam się przyjaznić coraz rzadzeij pisał maile itp. szukałam pretekstu by zadzwonić lub napisać, i nawet zaproponowałam spotkanie. napisał że będzie się odzywał ale potem cisza.... jakiś czas temu okazało się że nowa dziewczyna mojego eks to znajoma mojego znajomego ze studiów... i ta dziewczyna to młoda rozwódka z dzieckiem...!!! podobno jest bardzo ładna. kolega mówił że uroda jak anna dymna młoda, czyli z tego co kojarzę to naprawdę musi być śliczna, no ale... mój eks nigdy nie deklarował żadnych uczuć słownie, związek na jego zasadach. chciałam zaręczyn, ślubu, kiedyś dziecka... ale jak o mur... rozeszliśmy się. liczyłam że dojrzeje i do siebie wrócimy... oświadczy się... a tu... taka jazda... czy możliwe że z tą panną to nic poważnego? no i jak to możliowe że 30 letni kawaler zatwarzdziały kawaler pakuje się w związek z taką dziewuchą?!?! i wychowuje cudze dziecko... chcę go jakoś odzyskać... nie wiem czy powinnam wysłac mu kolejny mail... >???

Gość lskdlakdasd
Widocznie taka dziewucha z dzieckiem ma wiecej pod sufitem niz Ty. Proste.

Gość dejifjhuhubvmt
Daj sobie z nim spokoj, tylko tracisz czas. Nie zbudujesz z nim rodziny. Rozejrzyj sie za kims nowym, dojrzalym do roli meza i ojca.

Gość załamana d,.
tak? doprawdy? gdyby miała tak dużo pod sufitem to chyba jednak była ze swoim mężem a nie zapewniała dziecku "wujaszka"

Gość załamana d,.
no ale właśnie to mnie zdziwiło ż eon skoro wpakował się w związek z rozwódką z dzieckiem tro dojrzał do tej roli... a ze mną mógłby normalnie....

Gość ewefwfw
Widocznie byłaś dla niego tylko i wyłącznie zbiornikiem na spermę, wiernym pucykijem. Może taki loc ci już jest pisany?!

Gość załamana d,.
Coś w tym jest? Chyba rozstał się ze mną dlatego, że nie chciałam robić z nim ZDR częściej niż 4 razy w tygodniu :( :( Pomóżcie, co mam robić?

Gość uefheuvhy
Juz wczoraj tu pisalas. Ogarnij sie. zal ci dupe sciska, ze on poznal kobiete, o ktorej mysli powaznie a Ty bylas tylko przelotna milostka.

Gość lskdlakdasd
Przemawia przez Ciebie zwykla zazdrosc. No i co z tego ze nie wyszlo jej z ojcem dziecka??? Widzisz na swoim przykladzie, ze nie zawsze jest tak jak tego chcemy.. a jakby pojawilo u ciebie sie dziecko, to bylabys w bardzo podobnej sytuacji niz ona.. Nie widzisz tego?? A poza tym, ona jest w lepszej sytuacji bo przynajmniej ma dzieciaka a TY jestes sama... A GUUUUU

Gość załamana d,.
To był facet skarb. Gdzie ja znajdę faceta z 26 centymetrowym penisem?

Gość kdskfkjff
niby przypadkiem na niego wpadnij, dowiedz się gdzie pracuje, wyglądaj pięknie.. baba z dzieckiem pewnie nie ma czasu by o siebie zadbać. masz dużą przwagę

Gość załamana d,.
Wiem! On najbardziej lubił brać mnie od tyłu w publicznych Toy Toykach. Na pewno ta dzeciata tego nie lubi.

Gość załamana d,. PRAWDZIWA
co za kretyn się nudzi i się podszywa... jezu, szkoda że nia ma tu nikogo ludzkiego co by zrozumiał... że ja go ... kocham... chcę byśmy mogli spróbować. zależy mi na nim i szkoda mi by marnował życie u boku takiej osoby....

Gość dgsrg5hd
Zmarnowałaś swoją szansę! Daj im spokój i odczep się od nich natrętna, obsesyjnie zakochana wariatko!

Gość załamana d,. PRAWDZIWA
Nie jestem wariatką! To, że czasem wypiję litr wódki, a potem budzę się rano cała obeszczana na przystanku lub w trawie przy chodniku to nie znaczy, że jestem wariatką.

Gość czy to wygodne?
wylizać mu tyłek to wydaje się wulgarne stwierdzenie ale nich ktoś powie i napisze że tego nie robi ł?

Gość sama jestes marna
cnotka-dziewica niepokalana:o:o:o

Gość dfdfgdgf
daj se z nim spokoj to zwykly ruchacz, wykorzystal ciebie a teraz nową obraca

Gość fkenr
Racja! Odczep się od nich! Bo inaczej oskarżą cię o stalking i pójdziesz siedzieć na 2 lata do paki. I po co ci to?

Gość wygodny
nie robiłem tego bo to nie wygodne kucać bolą nogi

Gość załamana d,. PRAWDZIWA!!!!!!
to czemu utrzymywał ze mną kontakt mailowy, pytał co u mnie słychać? moje koleżanki mi mówiły że nie robiłby tego gdyvy czegoś mu w związku nie brakowało, chciałam się tu poradzić a nie rzucić na lincz... moim zdaniem on coś tam do mnie czuje inaczej by zerwał kontakt czyż niue?

Gość Madry polak po szkodzie
DO:::::::::: dfdfgdgf daj se z nim spokoj to zwykly ruchacz, wykorzystal ciebie a teraz nową obraca nie sądzę by 30letni kawaler.... "pakował się" w związek z rozwódką z dzieckiem gdyby to nie było TO... autorko - > sory ale przegrałaś. 1:0 KO

Gość załamana d,. PRAWDZIWA!!!!!!
nudził???? serio??? z nudów się pisze do byłej o takich normalnych soprawach.. zresztą... daje do myuślenia że nidgy o niej nie mówi, zawsze tylko o sobie...

Gość fkenr
Jak masz problem to napisz do Kasi albo idź do psychologa, a nie wypłakuj się na forum do robienia jaj!

Gość sama jestes marna
haha, on czuje, ze czasami nadajesz sie do awaryjnego zamoczenia kutasa jakby nie znalazl lepszej znalal, to cie olal i lepiej przestan sie jego trzymac desperacko, tylko poszukaj mezczyzne, ktory Cie pokocha

Gość naj naj raj
Wiesz co? Jak on taki ruchacz to zamiast biadolić zrób sobie lepiej testy na HIV.