Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaa8989

jak go odzyskac?

Polecane posty

Gość onaa8989

Hej, byłam z chłopakiem rok na początku byliśmy szczęśliwi jednak później zaczęło sie psuć, zdarzyło sie ze mnie okłamał, miał dużo ważniejszych spraw niż ja. Pewnego dnia pod wpływem emocji powiedziałam ze to koniec, strasznie płakałam, zależy mi na nim bardzo, ale chciałam cos zmienić w swoim życiu być szczęśliwa w 100%. Przez pół roku chciałam ułożyć sobie życie na nowo, ale z nikim sie nie udaje, ciągle wracam myślami do byłego. Nie mamy zbyt dobrego kontaktu, jeśli wpadniemy na siebie to rozmawiamy, a dokładnie tylko grzecznościowo pytamy co u siebie i na tym nasz kontakt sie kończy. Jak dać mu do zrozumienia ze chce wrócić, spotkać sie z Nim, porozmawiać, ale boje się że mnie odrzuci, bo to ja zerwałam i stwierdzi że się nim bawię. Jak mam wrócić do Niego, pomocy! Dodam że eks ma swoje zasady, jest wojskowym i nie skacze z kwiatka na kwiatek.

Gość onaa8989
jak mam mu powiedzieć ze chce sie spotac zeby od razu nie wyszło ze chce wrócic, chodzi o spotaknie czystko przyjacielskie, jak mu zaproponowac?

Gość babcia klozetowa z kafeterii
Najprościej to przy pierwszej lepszej okazji powiedzieć o wszystkim. Zapytać co on na to. Prosto z mostu i po ptokach. Nie rozumiem ludzi, którzy chcąc coś wiedzieć o drugiej osobie pytają trzecich, zamiast zapytać wprost osobę nas interesującą. To takie proste. Ale może za trudne wypowiedzieć się otwarcie.

Gość dorrororoorororo dorotka
wybacz ale jak KURWA MAĆ "czysto przyjacielskie" skoro Ty piszesz że chcesz do niego wrócić?!??!?!?!?!??!?!?

Gość maliwwwwwwwwwwwwko
uuu rzeczywiście "czysto przyjacielskie".... po co ten tekst skoro wyraznie piszesz ze chcesz z nim byc??? sama siebie oszukujesz? a może on ma dziewczynę już i dlatego ściema z przyjaznią?

Gość wredna wredota wredni
kolejna eks, która nie umie iść na przód, nie wie czego chce, nagle budzi się z ręką w nocniku i chce wchodzić z butami w życie kogoś kto poszedł dalej. i jeszcze do łez rozbawiający tekst "po przyjacielsku", skoro wyraznie piszesz ze to nie dla przyjazni, ale by wrocic do siebie...

Gość do onaaa8989
po przyjacielsku ale by go zdobyc. albo albo....

Gość wojskowi skacza z kwiatka
na kwitek,wiec nie opowiadaj bzdur. on juz pewnie kogos innego moze miec.a ty nawet nie wiesz.....