Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanaona2222222

dwa typy facetow - diabel czy aniol - ktorego wybrac?

Polecane posty

typ nr 1 : pali, lubi wypic w sporych ilosciach, jest nerwowy, krzyczy, wyzywa sie na slabszych, z praca roznie bywa ale teraz chodzi mowi ze mu sie nie chce ale pieniadze sa potrzebne, mowi ze mnie kocha, lata do mnie z kwiatami obiecuje poprawe, ze sie zmieni jesli dam mu czas, nie ma prawa jazdy - bo stracil po raz drugi za jazde po pijanemu - na 3 lata obiecal ze pojdzie do szkoly, ale nie poszedl bo powiedzial ze z nim nie jestem jesli do niegop wroce to zrobi wszystko to co ja bede chciala, bo niby jestem dla niego calym swiatem, fajnie wyglada nago, ma duzego dydola, dobrze rucha typ nr 2: mily, spokojny, ulozony, ma prawo jazdy, pracuje juz od dzieciaka, martwi sie o mnie, dba o mnie, nie krzyczy, nie wyzywa sie, zapisal sie do szkoly gdy go o to poprosilam, mowi ze kocha, duzo dla mnie robi, jest na kazde moje skinienie, przeslodki chlopak skarb takiego dobrego daleko szukac, nago wyglada nawet niezle, nie wiem jak rucha ale ma malego xD i to mnie wlasnie boli bo podejrzewam ze seks bedzie do bani ^^ co wy byscie zrobily na moim miejscu?

Gość Livia_85
Pytasz serio? :-/ W życiu nie wybrałabym pierwszego! Jeżeli myślisz, że się zmieni to jesteś nienormalna! Jeżeli drugi też Ci nie odpowiada to daj sobie z nimi spokój i szukaj dalej.

Gość JENNIFER JEST SUPER ŚWIETNA!
Na Twoim miejscy bym się zastrzeliła :)

to nie prowo :D wlasnie zylabym w nadzieji ze sie zmieni... ten pierwszy ma tak 17-18 cm a ten drugi 11 wiec lol wlasnie mysle o popelnieniu samobojstwa... :O

Gość Livia_85
:-/ No i co z tego ile ma cm? Rozmiar jego penisa nie zapewni wam szczęśliwego życia. No chyba, że uważasz, że ten penis Ci wszystko wynagrodzi to okay.

drugi mi odpowiada pod kazdym wzgledem poza tym ze ma malego jest ok xD

no a jesli seks bedzie do bani to co.. mam go w chuja robic i kochanka szukac? ...

Gość Livia_85
Okay, to bierz pierwszego. Jesteście siebie warci. Drugi przynajmniej będzie mógł sobie znaleźć wartościową kobietę, a pierwszy nie trafi się innej. :)

Gość wieloziarnista
ile cm we wzwodzie mają? ;)

ale ty jestes dziwna, to mam sie meczyc z kutasem 10-11 cm w imie lepszego zycia? a co to za zycie jak seks jest spierdolony i do bani? bedzie zajebiscie ale na poczatku kazdy ma swoje potrzeby... jak przyjdzie co do czego i sie bede miala z nim ruchac to pozdro600 chyba ze go wczesniej przetestuje jaki jest i sobie pozniej wybiore? :D

Gość diablico jedna
hej po co sie nas pytasz? wez z tym duzym fiutem,bedzie cie ruchal na okraglo ,bedzie ciekawiej z burakiem

ten pierwszy ma 17-18 cm a ten drugi nie wiem na 100 ale tak na oko 10-11 - maralam przez spodnie i szacuje, wiec za ciekawie nie jest...

Gość wieloziarnista
ach no tak jakoś mi odpowiedź umknęła o rozmiarach ;)

Gość wieloziarnista
rozmiar nie ma znaczenia :) naprawde Kochana :)

młoda jesteś więc nie wiesz.... zapytaj mamy jak chcesz ;) ale wygląd nago nie powinien przeważać w doborze partnera :) no i penis we wzwodzie a penis w spoczynku to 2 wszechświaty równoległe wręcz :P rozciągają sie i takie tam.

Gość Livia_85
Ależ masz rację. To bądź wyzywana, poniżana, żyj w biedzie i znoś jego libacje alkoholowe, ważne że ma dużego penisa. :) Przecież mówiłam Ci na początku, że jakbym ja miała taki problem to odrzuciłabym obu. Czy na świecie zostało już tylko dwóch facetów spośród których musisz wybierać?

Gość 43t43t443t43t
10-11 we wzwodzie? bo jeśli macałaś flaka i tle miał to jak stoi to razy dwa :D🖐️

nawet nie wiecie jak mnie to gryzie od soboty... jak mozna miec 10-11 cm :O

Gość wieloziarnista
średnia europejska wg najnowszych statystyk to 13-14cm :) więc 11 to nie jest tak źle. 11 rozumiem że we wzwodzie?

Gość Livia_85
Nie widziałaś bez ubrania, więc tak naprawdę do końca nie wiesz. Może tak mu się wtedy ułożył albo nie miał pełnego wzwodu? Czasem pozory mylą.

no rozebral sie do naga nooo... byl taki polmrok i widzialam ze ma malego xD i musze was niestety zmartwic ale mu stal :D wiec wiem na pewno ze 10-11

nie jestem rozepchana... ale strasznie duzo sluzu wydzielam i jak wiadomo pozniej czucie jest slabsze...

Gość wieloziarnista
no to wtedy już znaczenie ma szerokość, a nie długość ;)

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaaaaa
wybierz nr 3: bogaty , przystojny , meski , fajny z charakteru ;)

Gość słucham sobie radia
bierz pierwszego będziesz miała emocjonujące życie ! :)

szerokiego to on tez nie ma... tak na dwa palce obwodu

Gość emilia9898989899
ej Ty a moze trzeciego poszukaj;)? a tych kopnij w dupe, hmmm?