Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale czy to wazne???

Mam 16 lat. i kocham się w facecie 34 letnim. Czy ten związek ma sens?

Polecane posty

Gość portki mam zayebiste
Agula, chodz na dzide malenka. Mam ochote na goraca mamuske :)

Gość agula33 :)..............:)
tak,wiem....-tez tak wtedy mowilam.... Wytlumaczysz go z kazdej sytuacji....:) Niepotrzebnie tu piszesz i zadajesz pytania czy to ma sens....,bo czy ma czy tez nie-to i tak bedziesz w to brnela dalej...

oczywiscie ze TERAZ bedziesz szczesliwa jak nigdy wczesniej,nie bedziesz sobie wyobrazala zycia z kims innym... Ale tak jest na poczatku kazdej wielkiej milosci...:) Dopiero po jakims czasie ,kiedy emocje opadna i zacznie sie szara codziennosc,zaczniesz dostrzegac ze on nie jest nikim nadzwyczajnym...ze ma wady jednak... i ta roznice wieku... Mowia ze milasc jest slepa-to prawda...Ty go kochasz i to wystarczy dla ciebie bo sie kochacie...Ale to niestety nie wystarczy na szczesliwy,zgodny ,stabilny zwiazek. I dorosli ludzie-rozsadni-nie wiarza swojej przyszlasci z kims tylko dlatego ze fajnie sie z kims rozmawia i zajebiscie jest w lozku...Poparu latach czasem ludzie nie maja o czym rozmawiac...,a lozko...,no coz....18 lat roznicy,to cudow sie nie spodziewaj za pare lat....:O

Gość takie tam duperele nic więcej
Taki z niego skarb i żadna go do tej pory nie chciała :D Widocznie facio gustuje w dziewczynkach :D Ale szczęście trafiłaś, naiwna lasko :D

Gość spocony oblech
Nastolatki to można fajnie bajerować. Idą łóżka bez protestów.

Gość jasiek typek
oblech, jesteś obleśny.

Gość matacz ,.,.,.,
brednie jestem z kobieta od 10 lat co jest młodsza ode mnie o lat 20 jest ciagle wspaniale mimo 10 lat razem ja mam 47 ,a ona 27 wiec nie piszcie głupot , ze sie cos nie uda .

Gość rumianek dzbanek
w Operze Bytomskiej jest pena Pani co miala meza o ponad lat 20 starszego - umarł - z zwiazku tego ma dziecko była w tym okresie najszczesliwsza kobieta na swiecie

Gość spocony oblech
jak ci się gówniara sama pcha do wyra to nie skorzystasz z okazji? nie uwierzę

Gość matacz ,.,.,.,
nie wszyscy traktują kobietę młoda jak kogos do wyruchania ... kazdy zapewne sadzi po sobie

Gość ona29-09-88
wynocha stąd zboczeńcu!!! A sio!

Gość spocony oblech
tak jest prawda. skąd te galerianki się biorą? spadają z nieba? to są gówniary nie tylko z gimnazjum ale nawet z VI klasy podstawówki. okazja jest zawsze okazją.

Gość ona29-09-88
jak cię przymkną do pudła to też będzie okazja. spadaj stąd! zboczony jesteś!

34 -letni facet,ktory jest normalnym,fajnym gosciem i odpowiedzialnym mezczyzna-bo w tym wieku powinien juz taki byc-nie zawraca glowy 16-letniej dziewczynie,ktora powinna sie uczyc...-to tak na ludzki rozum. Faceci,ktorzy maja normalnie w glowie poukladane,nie pomysla zeby sie wiazac z jakas gowniara ,ktora ledwo co z gimnazium wyszla. Tacy jak ten Twoj facet sa albo zakompleksieni,nie potrafia sobie zycia ulozyc z normalna kobieta w swoim wieku(i tu pytanie dlaczego ,skoro taki fantastyczny...?),albo chodzi o zwykly sex(i tu nie mysl sobie ze on nie nalegal...wiec nie o to mu chodzilo,bo to smieszne.Facet wie jak ma sie zachowac zebys sama wskoczyla mu do lozka...,stary wyga moja droga...,a Ty nie jestes wcale taka wyjatkowa jak ci sie wydaje...a jak on cie stale zapewnia...)

Gość Ale czy to wazne???
Wiem że go kocham...on mnie też...pewnie na swój sposób ale ja poczekam na niego...

a dlaczego masz na niego czekac....? -niech zgadne.....,-az sie rozwiedzie...?:O No to sobie poczekasz....:Doj poczekasz.....

Gość nudne juz te Twoje prowokacje
czytadla dla podstarzalych kur domowych i starych panien