Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sama nie wiem ile brać

ile bralibyście za wynajem takiego pokoju:

Polecane posty

nowy blok, oddany do użytku w 2012 roku, pokój koło15m2 bez mebli, z wielkim tarasem do dyspozycji, nowoczesna ładna kuchnia, nowa lodówka, zamrażrka, piekarnik, płyta indukcjyjna łazienka też nowa, najlepsze elementy, kabina prysznicowa, ładna glazura winda, do przystanku około 5-6 mnut (pętla więc duży wybór) dzielnica ładna, nowa, bezpieczna, ale daleko od centrum (około 20-30minut)

Gość Ale czy to wazne???
max 700 zł

Gość ale to jest kawalerka
samodzielna czy pokój w mieszkaniu?

Gość codziennie skullcandy
600zl +oplaty

oddzielny pokój, w mieszkaniu 2 pokojowym, ale wspollokatorka moze korzystac z mojego pokoju tez, chodzic sobie po calym mieszkaniu, uzywac moich rzeczy...

Gość sdnv sdnmv
jak masz brac takie nedzne pienadze , a o wiecej bedzie trudno , to lepiej dac sobie spokój , zniszczą nie beda płacic , a wymagac ze chej ! no chyba ze musisz ...

Gość anka44
zalezy w jakim miescie bo np.we wrocku za pokoj niesamodzielny czyli w jednym pokoju 2 osoby potrafia wziac 800zl,jak za samodzielny to mozesz wziac sporo ale jak pisalam zalezy w jakim miescie i czy blisko centrum

Gość bnmcgyjm
to malo!! ja 2lata temu jeszcze placilam 650 zl ze wszystkim za malenki pokoik w starym domu, gdzie wlascieciele na dole mieszkali, wielkie miasto potem po pol roku sciany cale w grzybie i plesni , nie bylo kuchni i pralki, byl aneks kuchenny i wlasciciele podsluchiwali nas i wszystko wiedzieli co robi kiedy wracam , niedawno szukalam to 700zl plus media za maly pokoik , ty tumasz duzy metraz to 2osobowy by byl, jak nowe budownictwo to nawet 550 zl plus media, ajak 1 os.. to 1000 lub 900 zl , jak ja patrze na ogloszenia

Gość ja myślę, że jakieś 650 zł.
już z opłatami.

własnie zastanawiam sie czemu podajecie takie kwoty. Może mam poniżej czynszu brać albo dopłacać? Rok temu koleżanka wynajmowała mniejszy pokój za 1100 tyle,że w lepszej dzielnicy (tzn bliżej centrum, ale czy Wola to bezpieczna dzielnica), w starym budownictiwe, gdzie były robaki i wysadzało korki Nie mogę brać "opłat" w tym, bo będzie marnować prąd i wodę. Ja tego nie lubię. Trzeba oszczędzać nawet jakby prąd był za darmo

Zapomnialam napisać: miasto to Warszawa, wynajem nie jest dla mnie przyjemnością, też wolałabym mieszkać sama, ale cóż, życie mnie do tego zmusiło. Poza tym nie jest tak,że ona siedzi tylko w swoim pokoju, ale też w moim, więc jak mówię do dyspozycji ma całe mieszkanie (około 57mkw) Ponadto podłoga jest to parkiet, prawdziwe drewno a nie jakaś przegniła wykładzina (ale zastanawiam sięczy nie połozyc wykładziny bo zaraz bedą rysy w podłodze, ona ciągle jezdzi kółkami łózka)

Gość ulica górczewska
to zalezy od dzielnicy.Jesli Ursynów to nie schodz ponizej 800zł,Praga 700,Wola 700

Gość ulica górczewska
zobacz ceny w otodom.pl lub gumtree

400? albo 650 z opłatami? :O wiesz ile kosztuje akademik? około 330zł, i masz wspólną kuchnie i wc na korytarzu :/

Gość sdnv sdnmv
jezeli mieszac tam bedziesz razem z lokatorem to jak chcesz podzielic , rozgraniczyc opłaty za wodę prąd ?? jak ?

Gość ulica górczewska
oczywiscie opłaty osobno.Lece na Wilanów,trzymaj sie

Gość ja wyzej pisalam
no wlasnie jak ja opisalam wyzej ze 650 ze wszytskim placilam, ale malenki pokoj w starej chalupie gdzie na scianach pojawial sie grzyb , teraz pewnie oni biora za ten pokoik z 750 zl, a to pyci, a TY masz duzy metraz na 2 os , wiec jak jedna osoba to 1 tys zl , i bez oplat ja ci radze zeby bez mediow, media oddzielnie, bo czasem lokator moze byc oszczedny, a aczasem tyle wody zuzyc ze szok, np u nas jedna lokatorka brala prysznic DLUGI rano i wieczorem to wlasciciele ja wyzywali jak nie wiem co , wiec ona sie po pol roku wyprowadzila , i lepiej jest placic za zuzycie energii i wody odzielnie czyli ile was mieszka to sie dzielicie oplatami za media , ale sam wynajem skoro nowe budownictwo wszytsko nowe to 1 tys zl , bo ja wkrakowie za 1 os srednio aby byl fajny to widze 800 zl plus media, ale to jest 10m2 , a nie tak duzy jak twoj. ty spokojnie moglabys 2 osobom go wynajac , 550 zl za osobe plus media odzielnie , ale zawsze lepiej jednaosoba, spokojna dziewczyna lubiaca porzadek i czystosc , niepal;aca itp ... czystosc i palenie to podstawa, bo neiktorzy po sobie nie sprzatna, kibel osraja a nie sprzatna tego, zapchaja umywalke niezjedzonym obiadem! i tak to zostawia . masakra

Gość szukałam pokoju studenckiego
w warszawie i sądząc po cenach jakie panują i warunkach jakie oferujesz, 800zł mogłabys spokojnie wziąć. Ludzie daliby i 1100 gdyby były meble.

Gość ja wyzej pisalam
widze ze dobrze napisalam , wejdz na gumtree i poczytaj jak tam maja sie ceny ja podaje tylko krakow a media na polowe? bnormalnie, przychodzi rachunek to jesli was jest 2 to na polowe i bedzie sprawiedliwie , no chyba ze ktos bardziej korzysta ...

Gość Ojtyty
A jaka dzielnica?

Gość Pokojowa odpowiedź.
Skoro sama tam mieszkasz, to wnioskuję o dobrej jakości wykończenia, nie jest to jakaś nora, pewnie wszystko nowe, to wiadomo,że na korzyść. Dzielnica ma znaczenie. Jednak, oglądając ogłoszenia na gumtree bardziej patrzę na wnętrze (czy ładne meble, łazienka, kuchnia) niż na lokalizację. Skoro pętla jest w pobliżu to nie jest to wygwizdowie z jednym autobusem na godzinę. zobacz przykładowe pokoje : http://warszawa.gumtree.pl/c-Nieruchomosci-pokoje-do-wynajecia-super-pokoj-dla-niepalacej-studentki-W0QQAdIdZ417122697 za 800zł i ten http://warszawa.gumtree.pl/c-Nieruchomosci-pokoje-do-wynajecia-Duzy-i-piekny-pokoj-na-Starym-Mokotowie-w-kamienicy-W0QQAdIdZ418177593 za 1000zł Szkoda,że nie zamieściłaś zdjęcia, ale przypuszczam,że 750-850 będzie dobrym przedziałem + opłaty Pozdrawiam Ja wynajęłam kawalerkę za 1400zł i jestem zadowolona ;)

Gość ja wyzej pisalam
aha , bo autorka napisala ze mebli w pokoju nie ma , ... wiec zgadzam sie z kolezanka wyzej, 800 zl spokojnie, bo mieszkanie nowe, nowe panele itp

Gość sdnv sdnmv
jakie kurwa opłaty ?? jak mieszkają razem w jwenym lokalu ktory posiada jak wszystkie jeden licznuik energi na cały lokum , jeden zegar wodny tez na całe lokum itd.

Gość emilia9898989899
ja bym za sam wynajem brala 700-800 zl plus oplaty

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi :) Prądu i wody zużywamy mniej więcej tyle samo (ona gotuje, więc prąd idzie na kuchenke, ja dużo siedzę przy laptopie) ale opłaty to wiadomo,że na dwie wezmiemy. Jest to osoba niepaląca, ale generalnie palenie by mi nie przeszkadzało, gorzej z brudem, albo jak widzę porysowaną podłogę czy jakieś smugi na płycie indukcyjnej to się denerwuję :P wolę na to nie patrzeć. ja wyzej pisalam - osrany kibel? :O i co robiliscie z kims takim? ja bym sie wkurzyla i kazała tej osobie sprzatac :/ masakra, wspolczuje, niektorzy to naprawde chamy A co do mebli - to dałam do dyspozycji cała wielką szafe wbudowaną i to w przedpokoju czyli kosztem przedpokoju ma wiekszy pokoj

Gość sdnv sdnmv
jeszcze raz pytam jak podzielisz opłaty ????? cena musi zawierac juz opłaty .

niestety nie panele, ale parkiet (deska :/) i już widać rysy... tzn pod pojęciem wynajem mam na myśli,że w tym jest już czynsz, a opłaty dodatkowe to tylko prąd +woda

Gość sdnv sdnmv
tosz pytam jak to chcesz podzielic ?? cena musi zawierac wszystko ! czyli np płaci 1000 zł i nic janie interesuje

Gość sdnv sdnmv
znaczy sie masz gówno nie podłogę