Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhrjhgyjrthyjth

ile przytylyscie w ciazy i w jakim czasie po porodzie

Polecane posty

Gość jhrjhgyjrthyjth

wrocilyscie do swojej wagi wyjsciowej?

Gość Goldi 2011
Ja przytyłam 23 kg i nigdy nie wróciłam do wagi przed porodem:(

Gość hjfyufyu
ja z 46 przytylam do 54 jakies tydzien po porodzie 49 2 miesiace po porodzie 43kg cesarka chlopczyk

Gość jhrjhgyjrthyjth
up

Gość mala nataleczka
ja przed ciaza wazylam 55 kg, przytylam 15 kg, a teraz 4 miesiace po cesarce waze 56

Gość kaskaaaa
przed porodem 59kg koniec ciazy 77kg teraz miesiac po porodzie waze 63kg niby wrocilam do takiego stanu jak przed ciaza ale mam dalej skore na brzuchu no i w boczki mi poszlo :/ w nie wszystkie ciuchy i sprzed ciazy sie mieszcze szczegolnie w spodnie mam szersze biodra i wieksza pupe ciekawe czy zrzuce to...

Gość marti2410
Przed ciążą ważyłam 47kg, przy porodzie 65kg, tuż po porodzie ważyłam tylko 5kg mniej. podczas karmienia piersią waga stałą w miejscu jak zaczarowana, jak odstwaiłam dziecko od piersi schudłam w przeciągu 2 miesięcy

Gość Adela850
13 kg; porod SN, karmienie piersia przez rok. Jakis tydzien po porodzie wchodzilam w swoje wszystkie spodnie (troche byly ciasniejsze, ale bylo OK). Do wagi sprzed ciazy wrocialm po 3 miesiacach- bez specjalnych diet. Wrecz przeciwnie, jadlam na potego. po kazdym karmieniu musialam cos zjesc, bo mi zoladek skrecalo. Takaze jadlam nawet o 21.00 po karmieniu na noc. Jak skonczylam karmic przytylam 3 kg, bo niestety wieczorne podjadanie mi zostalo, ale jak sie z tego otrzasnelam i wrocialm na prosta, to i te 3 kg szybko zgubilam.

Gość marika...
przytylam 22kg, waga sama zleciala (karmilam) po ok 3 miesiacach, zostalo moze dodatkowe 2-3kg. dopiero po ok roku sie ich pozbylam i zeszlam 3kg ponizej wagi wyjsciowej. Od czasu kiedy dziecko skonczylo 3 miesiace wrocilam do sportu. ciaza byla zagrozona i mimo, ze wczesniej uprawialam sport, musialam z nioego na dlugi czas zrezygnowac...

1 syn - przytylam 12 kg, po 3 mies na zero, po 11 mies karmienia kolejne 12 spadlo. 2 syn - przytylam 23 kg, po 3 mies na zero. teraz 7,5 mies po porodzie mam o 2 kg mniej niz przed ciaza.