Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamalejcoreczki

Dlaczego ciagle boli ja brzuszek? Prosze o pomoc!!!

Polecane posty

Gość mamamalejcoreczki

moja corcia ma 4,5 miesiaca, od urodzenia jest na mm. Od ok 2 miesiecy czesto boli ja brzuszek, mimo ze kupki robi co1-2 dni i sa takie jak powinny byc. Od 2 tyg daje jej jabluszko, marchewke i dynie. Najgorzej jednak jest przy wieczornym mleku, zaraz przed snem. placze jakby z niej skore zdzierali, trwa to ok 2 min az zasnie. nie wiem dlaczego ciagle boli ja brzuszek. boje sie dawac jej nowe pokarmy ze bedzie jeszcze gorzej. Drogie mamy, czy ktoras z was spotkalo cis podobnego? prosze o pomoc bo obie sie wykonczymy

Moja się darła pierwsze 4 miesiace srednio ok 15h dziennie :) .... 10 minut spania i 2h kolki ... karmienie... 10 min spania 2 h kolki... karmienie ... 10 min spania... 2 h kolki ... karmienie .... 4 miesiace WŚCIEKLIZNY!! 3 suszarki spalone ... kilka sabów wypitych, masaze brzuszka ... nic nie pomogło !!! Ja byłam wykonczona.. chodziłam na rzęsach... nerwowa, wściekla, niewyspana .... nie wytrzymałam, dalam jej po 4 m-cach sztuczne mleko, do tygodnia kolki przeszły!!! .... za pół roku od tego wymacałam sobie guza w piersi, który okazał sie rakiem... jednak była wscieklizna w moim mleku .. :(

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mała ma kolki,przejdzie jej niedługo a poki co dawaj jej espumisan w kropelkach