Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsrgdrgfrtg

do osob w UK, jak to jest? insurance number

Polecane posty

mojej znajomej z pl dwa lata temu sad namierzyl w holandii i zmusil do placenia alimentow ale jak to zrobili to nie wiem. chyba dobra wola sądu i narzedzi jakimi dysponuje

ależ oczywiście, że grzebnęłam w electoral roll ;) podane jest nazwisko ale i ...drugie imię, a nie pierwsze a żeby zobaczyć adres trzeba wybulić funciaki

na razie czekam na decyzję z FA, jeśli mi nie przyznają alimentów to załatwiam przez okręgowy i wtedy...zainwestuję ;)

w uk jest latwiej namioerzyc osobe niz w pl bo tu adres jest podstawa do czegokolwiek w pl mozesz wynajmowac mieszkania a zamedowanym byc 500 km gdzie indziej i cie nie znajda a tu adres jest podstawa do chocby konta w banku bez ktorego sie zyc nie da kolejny trop to dvla- tu mozesz napisac list i ci sprawdza czy taka osoba jest i czy ma samochod i jaki.wiadomo danych ci nie podadza dokladnych ale bedziesz miala dla sadu - sad wystapi oficjalnie i wtedy urzad da dane

poza tymm moze warto rodzine w polsce przycisnac i ci podadza adres, np zadzwonic do mamusi ze dzwonisz z urzedu skarbowego i ze jest to odebrania zwrot podatku za ktorys rok i nie mozesz sie skontaktowac z osoba :) zwrot pieniedzy zawsze dziala

niestety rodzina milczy jak grób, ex został dogłębnie sprawdzony w ZUS, US i gdzie tylko się dało na terenie RP wszystko co miał (zanim zwiał) przepisał na rodziców